Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hol tudok venni nagymeretu...

Hol tudok venni nagymeretu szoptatos melltartot?

Figyelt kérdés
90/e-f melltartot hordtam, mar alspbol nem volt egyszeru mutatvany ezt sem beszerezni... Ekkora meretu szoptatos melltarto letezik egyaltalan? Budapesti vagyok.
2013. okt. 10. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
A férjem a Brendonban talált 90 E-set. A legolcsóbból volt, úgyhogy ráadásul nem is volt drága.
2013. okt. 10. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok: nem magának, hanem nekem kereste:) Én nem tudtam elszabadulni a baba mellől és hirtelen nagyon megnőtt a mellem.
2013. okt. 10. 10:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez jo hir, koszi! A honlapjukon nem talaltam ekkorat, nem is mertem remenykedni benne... Melyik uzletben sikerult?
2013. okt. 10. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ide nézz be. Nekem 90 I kellett mikor szoptattam és volt náluk, alapból 85G a méretem, és nagyon szép normál melltartóik is vannak egyébként.

2013. okt. 10. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Az Árkádban. Viszont ha még nem szültél, ne nagyon tárazz be, csak 1-2-t vegyél. Nekem terhesség alatt B-ből lett C aztán szüléskor D és 1-2 hónap múlva már nagyon szorított a D és E kellett. Remélem neked nem nő majd meg ilyen extrém módon.
2013. okt. 10. 11:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Mar 6 hetes, eddig sportmelltartoztam :) beleferek kenyelmesen a melltartoimba, meg abban remenykedem, hogy azert fel tudombprobalni :)

Koszi a honlapot, korbenezek rajta!

2013. okt. 11. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
a valentinban tudsz próbálni, a nyugatinál vannak, és nagyon profi segítőkész eladók vannak.
2013. okt. 11. 18:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Az arkadban sajnos nem volt most a meretemben, de bonprixeset rendeltem, 2 db 5600.-, eleg normalisnak nez ki foton, remelem eloben is az :)
2013. okt. 17. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!