Honnan tudtad előre, mekkora méretű szoptatós melltartót vegyél?
Mielőtt megszületett az első gyerekem, én azt hallottam "általános szabályként", hogy akinek a terhesség alatt nem nő meg különösebben, annak tejbelövelléskor jókorát nő, akinek meg terhesség alatt is megnő, annak utána már csak egy kicsivel lesz nagyobb.
Én is csak bementem egy boltba, és találomra vettem kettőt.
Nekem három gyerekem van, és az a tapasztalatom, hogy a három gyerekkel sem egyforma a méret. Az a melltartó, ami első gyerekkel jó volt, az másodikkal meg harmadikkal túl nagy volt.
Nekem valahogy egyre kisebb lett a mellem. Nekem alapból kicsi, így most a harmadikkal már rövid idő után sportmelltartót hordtam és csak felhúztam, mert a legkisebb szoptatósból is kiestem...
Én azt javaslom, hogy kettőnél többet ne vegyél, a többit meg megveszed, ha megvan a baba és látod a méretet.
A kórházi napokban legtöbbször még nem lövell be a tej, addig én nem is hordtam melltartót (bár nekem kicsi ugye), és otthon kezdtem csak hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!