Ajánlanátok szép, kényelmes szoptatós melltartót nekem? Nektek van kedvenc darabototok?
Milyen összegben vettétek ?
Csak kínai van, de valahogy nem mutat szépen felsők alatt :S látszódik ahogy a betét benne van, szóval nem az igazi...
szeretnék valami olyat ami pólók, vékony kis felsők alatt is szépen mutat....
Nektek melyik jött be a legjobban ?
nekem ilyenem volt, ez inkább olyan topféle, elől könnyedén lenyitható a szopihoz. Nekem nagyon kényelmes, és praktikus is volt.
Én megmondom, hogy miután ugyanígy jártam, mint Te, hogy csúnya is volt, nem is tartott semmit a sima Tescoban vásárolt cucc, akkor kezdtem el én is nézelődni, de olyan árak voltak, hogy nem igaz, és én ebből 2darabot kifogtam a Vaterán szinte új állapotban...szóval ajánlom, hogy nézz ott is körül, mert pl. ez nagyon nagyon jó minőség, nekem már 3 éves a lányom, és megtartottam sportmelltartónak, mert annyira szuper, semmit nem nyúlt ki, és állati jól tart, érdemes belefeccölni...
Én ezt találtam, még ezután rendelem meg, a minőségéről így még nem tudok beszámolni.
Én ezt szerettem nagyon, kényelmes volt. Varrás nélküli és testszínűbe vettem, így még nem is zavart annyira a "vastag" pántja, talán nem volt annyira egyértelmű,hogy szoptatós melltartó van rajtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!