Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnám leszoktatni 20...

Hogyan tudnám leszoktatni 20 hónapos babámat a szopizásról?

Figyelt kérdés

Lassan vissza kell mennem dolgozni, és még mindig cumizik. Már mondja is, hogy cici, ha szopni akar.

Igaz,délutánonként van hogy elfordul és nem akar szopni, de sokszor éjjel felkel és csak a cicin nyugszik meg és alszik vissza.

2009. nov. 21. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azért akarod leszoktatni, mert mész vissza dolgozni, azért nem muszáj. Én is januárban megyek vissza, most 23 hónapos a kisfiam és ugyanígy szopizik. Egyelőre nem aggódom ezen, ha egész nap külön is leszünk, reggel-este attól még szophat.

Ha azért szoktatnád le, mert már fárasztó, akkor beszéld meg vele, hogy éjjel alszik a cici, és ne adja neki, esetleg pár korty vizet. Számíts arra, hogy tiltakozni fog, de ha komolyan gondolod, akkor tarts ki. Ugyanígy elhagyhatod a nappaliakat is.

2009. nov. 21. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ÉN NEM TUDOM LEHET NAGYON MUSZÁJ VISSZAMENED DOLGOZNI VAGY ANYAGI PÓBLÉMÁID VANNAK AZ ÉN KISFIAM 18 HÓNAPOS MÚLT ÉS FEL TENNNÉM A KÉT KEZEM HA SZOPTATNÁM

ÉN A TE HELYEDBEN NEM SZOKTATNÁM LE A CICIRŐL HAD SZOPJON

DE HA NAGYON MUSZÁJ VISSZAMENNED AKKOR SZERINTEM FOGAD MEG AZ ELŐTTEM SZÓLÓ VÁLASZÁT LEGALÁBB AKKOR REGGEL MEG ESTE SZOPIZTASD NE SZOKASD LE HA BÍRNI FOGOD

DE HA MÉGIS ÚGY DÖNTESZ HOGY LESZOKTATOD AKKOR SZERINTEM ADJ NEKI:::::::MILUPA JUNIOR 1 ÉV+ GYEREKITALT TELE VAN VITAMINNAL ÉS TERMÉSZETES MÓDON TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT AZ ÉN KISFIAM IS EZT ISSZA ÉS MÉG FINOM IS !!!

GYÓGYSZERTÁRBA VAGY DROGÉRIÁKBAN KAPHATÓ ÉN A ROSSMANBA SZOKTAM VENNI MERT OTT OLCSÓBB

2009. nov. 21. 23:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Folyamatos műszakban 12 órázni fogok, ami azt jelenti, hogy 6-18-ig , vagy 18-06-ig dolgozom. Szóval nehéz lesz így szoptatni. Van egy másik lehetőség, ahova el tudnék menni, de ott 20 órát kell dolgozni egyhuzamban. Így is bevállalnátok? Egyébként az egészségem azt kívánja, hogy napi szinten gyógyszert szedjek és főleg emiatt szeretném leszoktatni, mert amíg szoptatok nem tudom szedni azt a gyógyszert, amit szedtem előtte...
2009. nov. 22. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Én reggel 7-től este fél 7-ig leszek távol itthonról. Igen, bevállalnám, én szeretném, ha a reggeli és esti megmaradna.

Írd meg, milyen gyógyszert szedsz, utánanézek, hogy tényleg nem lehet-e szoptatni vele.

2009. nov. 22. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem kell utánanézni, mert anyukám gyógyszertári szakasszisztens. Tényleg nem lehet vele szoptatni....

De azért köszi...

2009. nov. 23. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!