Hogyan keltesem fel? 5 napos.
Figyelt kérdés
Sokszor kicsit tud csak enni, nekem is gyakrabban kellene mellre tennem, mert nemigen jön a tej. De ő képes 4 órákat aludni, nekem meg 2-3 óránként szoptatnom kellene őt. Hogyan ébresszem fel kíméletesen? Alap dolgok, mint felvétel, beszéd, zene, zajok, levegő stb. nem hatják meg. Nem akarom drasztikusan sem, de ennie kellene. Tippek??2013. nov. 22. 11:11
21/21 anonim válasza:
Az én kicsi fiam 6 napos és amikor hazajöttünk a kórházból a harmadik napon én sem tudtam szoptatni!Nagyon csomósak voltak a melleim,de a párom kimasszírozta + lefejte,mert én magamnak nem tudtam annyira fájt!Szopizni nem bírt a kisfiam,mert nem jött rá hogyan is kellene,de tegnap vettem gyógyszertárba mellbimbó védőt és azzal nagyon ügyesen szopizik!Sőt még fejni is sikerül utána fájdalom nélkül!Próbáld meg ezt te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!