Mindenkinek volt közvetlenül szülés után a mellében (elő) tej?
Figyelt kérdés
Nekem még nyomásra sem jön semmi! Mit fog enni a babám az első szopikor? Vagy a szülés beindít valamit, amitől hirtelen lesz tejem? 39 hetes kismami2009. nov. 19. 16:46
1/5 anonim válasza:
A szülés sok folyamatot indít be a szervezetben. A tejtermelést is. Persze nem mellékes, hogy a baba is szopizni kezd.
Én császárral szültem, mert komplikáció adódott, ezzel együtt másnap már szopizott a fiam, és utána sem volt gond a szoptatással.
Ne aggódj, lesz tej.
2/5 anonim válasza:
Ne nyomkodd, egyáltalán nem ritkaság, hogy a terhesség alatt nincs tej.Sőt szerintem azok vannak kevesebben akiknek már akkor csordogál. Majd a szülés után beindul, és akkor is lehet csak a 4. napon. Nekem így volt.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem volt egyáltalán semmi. Még egy fél csepp sem szülés előtt. Császárral szültem és két nap után lett tejem. Először egy picike, utána egyre több.
4/5 anonim válasza:
Szülés előtt nekem sem volt, szülés után 1-2 nappal igen.
5/5 anonim válasza:
Szülés előtt nekem sem volt, szülés után is csak a 4-dik napon indult meg.
Most 19 hós még reggel, meg este szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!