Teljesen anyatejes babádnál mikor kezdted a hozzá táplálást?
Figyelt kérdés
köszi!2013. nov. 20. 13:49
1/7 anonim válasza:
Pont 6 hónapos volt mikor elkezdtem.
2/7 anonim válasza:
Most 8 hós a fiam, kb 2,5 hónapja kezdtem gyümölcslével, már beállt a napi 3x evésre, a többi szopi.
3/7 anonim válasza:
Első babával két héttel 6 hónapos kora előtt. Kinézte a számból a banánt, megnyalattam az ujjamat, amin volt egy pici, hát majdnem leharapta. :)
A másodiknál ilyen nem volt, őt 6 hónaposan kezdtem kóstoltatni, 7,5 hónapos koráig semmit nem fogadott el az anyatejen kívül, kb. 1-2 naponta kínáltam.
A harmadikkal is fél évesen kezdtük, de őt BLW módszer szerint tápláltam hozzá, így szép lassan haladt, olyan 8 hónaposan kezdett el rendes mennyiséget is enni, addig inkább csak ízlelgetett.
4/7 anonim válasza:
A nagyobbat 6 hónaposan kezdtem kóstoltatni, a kisebbet 5 és fél hónaposan.
5/7 xStefix válasza:
6,5 és 6 hónap. De utóbbinál kb. 2 hét volt, mire már nem fintorgott az első falat után, úgyhogy majdnem ugyanaz volt a kettő. :)
7/7 Egy Szivárvány válasza:
6 hónapos korban kezdtük el, szép fokozatosan. Először almalé, alma pép, stb. Jó pár hét, amíg a valódi hozzátáplálás megvalósul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!