Anyatejes babának hány hónaptól kell megkezdeni a hozzá táplálást és mit?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 15:23
1/3 anonim válasza:
A hivatalos ajánlás szerint 6 hónapos kortól, és alma leve, barack leve, majd gyümipépek, burgonya, sárgarépa.
Nem tudom milyen kiskönyved van, de az újabbakban a közepén van egy ezzel foglalkozó színes duplaoldal, nézegesd át esetleg. (az én babám 4,5 hónapos és nekünk ilyen fajta kiskönyvünk van)
2/3 anonim válasza:
első vagyok: érdemes egyik délelőtti szoptatás UTÁN elkezdeni ezeket. Mindig a szopi után kóstoltass, ha már mennyiségeket is eszik, akkor kiváltható egy szopi.
3/3 anonim válasza:
A "kell" szócska felesleges:-)
én hiába kináltam a 6.hónaptól a Kisfiam,nemfogadott el semmit csak 8.hónapban addig CSAK anyatejes volt:-)a mai napig szopcsizik,18 hónapos.
A tápxesek hamarabb esznek mást is,ők nem olyan "ragaszkodóak" pl.az anya tejcsijéhez,mert nem szopcsiznak.
BAbánként változó:-)nálunk a körtepüré volt az ász annó:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!