Anyatejes babám nem tud kakilni, meddig alkalmazhatom probléma nélkül a kamilla teát?
Szia! Próbáld meg tornáztatni a picit, masszírozni a pociját. Nekünk segített az is, ha melegítettük a hasát. Vasalóval egy textilpelust felmelegítesz és ruhán keresztül ráteszed a hasára. Vagy hajszárítóval ugyanígy. Hasra is fordíthatod, közben simogasd a hátát.
Ha ezek sem segítenek, akkor kipróbálhatsz cseppeket: Infacol, Gripe water, Espumisan stb. Nekünk a Bio gaia segített illetve ami mindig beválik, az a szélcső. Remélem tudtam segíteni! Boldog babázást!
2,5 hós anyukája
Az Infacol, Espumisan, Gripe water szélgörcsökre van, nem pedig székrekedésre. Mikor az én kislányom nem tudott kakilni, ezt ajánlotta az orvos:
Csecsemős nővérként írok..
Már számtalanszor kérdezték-mondták nekem ugyanezt
A lényeg...mivel anyatejes így nem szorulása van.merthát a logika ugye: hígat,folyadékot eszik..ettől nem lehet
és igaz
tehát kúpot,stb ne adj neki
az is természetes ha 3-4,de van akinél 1 hétig nem kakil a baba
A kamilla teát hanyagold egy ideig.próbáld ki.a Mecsek vagy a Herbária vagy a Babamosoly Édeskömény teát
Előttem szóló praktikáit mind kipróbálhatod
Esetleg : 30 ml kamilla teába tegyél 2-3 kk cukrot..ez általában segít
Fiam heti 1x kakil.
Semmit nem adok neki rá, ez normális, mindent hasznosít, s a súlsá is látszik, havi 1-1,2 kg hízik.
4 hónapos, semmi baja nincs ettől a heti 1 kakitól!
A teáktól lehet hasfájása lesz...
Köszönöm a válaszokat!
Ezzel a heti 1* ha kakil elèg dologgal az van hogy tudom hogy nem gáz ha nincs.De őt ingerli ès csak nyomja,nyomja szegènyem de eredmènytelenül.Szòval ez így nem jò mert kínozza.
A csecsemőstől kèrdeznèm hogy az a cukormennyisèg amit leírt nem sok mert èn is ennyit akartam egyszer adni neki(azt hiszem 3kávèsk.) ès lekiabálták a fejem hogy ne merjem odaadni.Na de akkor ugye hogy nem butaság!
Csecsemős vagyok :
Nem..egyáltalán nem sok a 3 kk.
Ennek pont az a lényege hogy megmozgassa,megdolgoztassa a beleit,így megindulnak a dolgok.Jól tetted hogy akartál bele rakni.De hozzáteszem,ezt nem nap mint nap kell
Az 1400 gr nagyon szép...mennyi a súlya most ?
Köszi csecsemős! Az utolsô mèrès szerint ami hètfőn volt 4400gr.
3030gr-al jöttünk ki a kòrházbòl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!