Miért csinálja ezt? Elutasít?
Figyelt kérdés
Szopi közbe elutasít,kb 5perc szopi után elkezd hisztizni.Azt hittem hasfájás de szerintem nem.Aztán sír ès ha a cumit a szájába adom elhalgat.Aztán 1òra mulva megint kèri a cicit mert megèhezik ès ugyan ezt csinálja.Mi a fene ez.Totál kiborítò ès sajnálom szegènyt is mert ez neki se jò igy.2013. nov. 16. 23:07
1/9 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy nincs elég tejed és feladja? Tápszert ha adsz neki vagy lefejt anyatejet akkor cumisüvegből sem akarja meginni? Lehet lusta megdolgozni érte....
2/9 anonim válasza:
Mennyi idős? Próbálod visszaadni neki, akkor is elutasítja? Esetleg a másik melled?
3/9 anonim válasza:
Szia! Nálunk pont ugyanez volt, mert kezdett elapadni a tejem. Sajnos tisztában voltam ezzel, mert kezdettől pótlást kapott a kisfiam, így sokszor mértük. Próbáld meg te is megmérni, hogy mennyit eszik egyszerre, és rögtön kiderül, elég e a tejed.
4/9 anonim válasza:
Nekünk ez a születése napjától így volt. ahogy beleszívott 1-2 erőteljeset kiköpte sírva prdítva. azután már nem kellett neki. Tejem volt, mert fejtem emiatt, napi fél litert, üvegből megevett 90-100 milit is. Majd 2 hét múlva elfogyott a tejem.
5/9 anonim válasza:
Mennyi idős, hogy szoptatsz? Egy vagy két mellből, mennyi időnként? Igénye szerint vagy időhöz kötve?
Nem fáj valamije (fog, fül, megfázás, letapadt izom stb)?
Lehet, hogy a tejed egy pillalantig lassan jön/ várja a melled a második tejadó reflexet.. Miért cumit adsz neki ilyenkor? Másik melledre tetted már? Vagy pici ringatás után ugyanerre?
Nem kell mindig elapadásra gondolni! ;)
És persze h éhes egy óra múlva, ha nem lakikól ;) Még akkor is éhes lehet bizonyos időnként egy óra múlva, ha előtte jól lakik, attól függ, hol tart mozgásfejlődésben, mekkora gyomra van stb :)
6/9 anonim válasza:
Enyém akkor csinálja a hisztit, ha büfiznie kell. Megbüfiztetem, majd szépen szopik tovább. Van, hogy egy szopi alatt 8x is büfizik.
7/9 A kérdező kommentje:
9hetes és próbáltam már amiket leírtatok pl.másik cicit,büfiztetést de nem mindig jön be.Ma pl már szépen evett de rögtön kérte a cumit utána és tuti hogy azt mert semmi más nem jó neki.
2013. nov. 17. 13:28
8/9 anonim válasza:
Más pózban is próbáltad ilyenkor mellre tenni? HA szopipózban teszed a szájába a cumit (mármint meg se mozdítod, csak mellet cumira cserélsz) akkor is elfogadja (tehát nem a pózzal van a baja?
9/9 anonim válasza:
Ezzel küzdöttem 1 hétig. A védőnőm azt mondta, hogy mivel napközben a babám jól van (mosolyog), biztosan megjön a menszeszem. Hát nem! Fájt a torka!!!! De erről az oldalról jöttem rá, mert a védőnőm segg-fej. Most már gyógyulgat édeském.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!