6 és fél hós babám nem akar már szopizni, de a tápszert, és a folyékony ennivaló-innivalót sem fogadja el. Mit tegyek? hogy lehetne rávenni a tápizásra? Mereven elutasít monden próbálkozást.
Talán próbálj meg neki rendes ételt adni,az én gyerekeim az anyatej mellé ennyi idősen már kaptak rendesen enni.Kiflit szendvicset,sőt levest,főzeléket tésztát,majdnem mindent amit mi is ettünk.
Egy 3 gyerekes anyuka.
Köszönöm a választ!
sajna a kiscsajszimmal már 3 hós kora óta küszködök,hogy szopizzon. szerencsére eddig sikerült,de most...
az egészben az a legrosszabb,hogy minden tej tartalmú ételt/italt elutasít,mihelyt megérzi az ízét. :0
Szia!
Próbáltad már Tommee Tippee cumisüvegből? A cumija az anyamell formáját utánozza. Nálunk is nehezen ment az átállás, mert egyáltalán nem akart üvegből inni. Egy pár napot kínlódtam vele én is, de mivel éhes volt, kénytelen volt üvegből inni/enni. Ezzel az üveggel viszont sikerült. Ma már bármilyen üvegből hajlandó inni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!