Mit adjak 14 hós babámnak enni ha mindet elutasít? Esetleg van valami trükk amivel rálehet venni hogy legalább megkóstolja?
A ropogtatni valót persze elfogadja de a főtt ételt nem akarja megenni...
Villát is kapott már hónapokkal ezelőtt de csak turkálja vele az ételt meg minket kínálgat vele...
11 hós koráig nagyon jóevő volt .....
Félhet a kicsi a tukmálástól is és a főtt étel kihívásától.Az enyém is így kezdte, de egyszer csak igazán megéhezett és kikapta a kezemből a rántott csirke combot.
Alig vártam, hogy végre főzhessek neki és ne üvegből egyen.Végül is ami nálunk bejött, az a krumpli és a hús, amit előtte kissé apróra őröltem.
nagyon jó amit az első írt!
tud egyébként már egyedül villával-kanállal enni? félre ne érts, elképzelhető csak a legtöbb 14 hónapos még kicsi ehhez a finommozgás
Általában együtt eszek vele de ez az anyáéknak is ízlik témát teljesen játéknak veszi és nevet rajtunk majd ha kínáljuk gyömöszölné a mi szánkba az ételt.
Már tud enni villával bár még nem profi (kanállal még sete suta) :).
Lényegében mindent evett már 10 hósan azt ette amit mi csak fűszermentesebb változatban..Nem tukmáltuk soha.
A főtt dolgokat ha meglátja úgy értsétek ahogy írom ..sarkon fordul és elszalad...(már a hasábokra vágottra gondolok)
Én is igazából a ropogtatni valóra tippelek ami miatt nem eszik de ha nem adok neki akkor elviselhetetlenül nyühög,szenved,lóg a fenekembe....És hiába játszanék vele ő csak a rágicsát akarja...Már próbáltam mártogatósat is csinálni de nem hatottam meg vele.
Hogy szereljem le ha nassolni akar?(ropi,kölesgolyó,buláta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!