Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak 14 hós babámnak...

Mit adjak 14 hós babámnak enni ha mindet elutasít? Esetleg van valami trükk amivel rálehet venni hogy legalább megkóstolja?

Figyelt kérdés

A ropogtatni valót persze elfogadja de a főtt ételt nem akarja megenni...

Villát is kapott már hónapokkal ezelőtt de csak turkálja vele az ételt meg minket kínálgat vele...

11 hós koráig nagyon jóevő volt .....

2011. jún. 25. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld ki a párolt, nagyobb darabokban hagyott, kézbe fogható dolgokat: ezeket a kicsik általában nagy örömmel eszik, mert meg tudják fogni, el tudják majszolni és nem maszatos, mint a főzelék. Amikor együtt esztek, te is vegyél magadnak ilyet és kissé túljátszva mutasd, milyen finom is! A kicsik szeretnek utánozni, hátha...
2011. jún. 25. 10:01
 2/6 anonim válasza:

Félhet a kicsi a tukmálástól is és a főtt étel kihívásától.Az enyém is így kezdte, de egyszer csak igazán megéhezett és kikapta a kezemből a rántott csirke combot.

Alig vártam, hogy végre főzhessek neki és ne üvegből egyen.Végül is ami nálunk bejött, az a krumpli és a hús, amit előtte kissé apróra őröltem.

2011. jún. 25. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:

nagyon jó amit az első írt!

tud egyébként már egyedül villával-kanállal enni? félre ne érts, elképzelhető csak a legtöbb 14 hónapos még kicsi ehhez a finommozgás

2011. jún. 25. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy durva a javaslat, de ha esetleg a ropogtatni valót kihagynád, lehet hogy éhségében elfogadná a főtt kaját is. Nálunk csak ez válik be. Ha étkezések között ropit eszik, alig fogy valami a rendes ételből.
2011. jún. 25. 12:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Általában együtt eszek vele de ez az anyáéknak is ízlik témát teljesen játéknak veszi és nevet rajtunk majd ha kínáljuk gyömöszölné a mi szánkba az ételt.

Már tud enni villával bár még nem profi (kanállal még sete suta) :).

Lényegében mindent evett már 10 hósan azt ette amit mi csak fűszermentesebb változatban..Nem tukmáltuk soha.

A főtt dolgokat ha meglátja úgy értsétek ahogy írom ..sarkon fordul és elszalad...(már a hasábokra vágottra gondolok)

Én is igazából a ropogtatni valóra tippelek ami miatt nem eszik de ha nem adok neki akkor elviselhetetlenül nyühög,szenved,lóg a fenekembe....És hiába játszanék vele ő csak a rágicsát akarja...Már próbáltam mártogatósat is csinálni de nem hatottam meg vele.

Hogy szereljem le ha nassolni akar?(ropi,kölesgolyó,buláta)

2011. jún. 25. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem veszel nasit, hiába kér... Egy 14 hónaposnak nincs szüksége nassolni valókra! Ha nagyon rágcsálna valamit két evés között, kapjon szeletekre vágott gyümölcsöt.
2011. jún. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!