Ebédeléskori hisztiket ki hogy kezeli? Már kikészülök, mi a jó recept, ha még arra sem hajlandó, hogy megkóstolja az ebédet, máris sír? Mi a jobb, a könyörgés, vagy az, hogy eszel, vagy elmész az asztaltól? Aztán ha éhes leszel úgyis eszel?
Köszönöm a válaszokat, és "örülök", hogy nem vagyok egyedül. Én is ezt tartom ésszerűnek, a könyörgés nem jön be nálunk sem. Most édesen alszik, a reggelijével a hasában. Ha felébred újra megpróbálom, de ha nem, indulunk sétálni, viszont nasit nem kap (ropi, keksz). Vagy itthon nem kínálom, majd a városban megetetem, szerintem ott inkább fog enni, ha nem, akkor nem.
Egyelőre csak olyat főzök neki, amit tudom, hogy megeszik, tehát szereti, csak épp ilyenje van, hogy nem akar enni. Én sem szívatom magam. Még egyszer köszi!
kb 2 éves kora körül kezdte ez a fiam...lassan 3 éves lesz, és képzeljétek, eszik! semmit nem volt hajlandó megenni, igaz ő nem hisztizett, csak így dacolt velem, és húzta az idegeimet. 3-4 féle kaját is csinálhattam nem ette meg, de minden nap nem lehet pörkölt sem! az volt a dúrva, hogy a maminál mindent megevett, sőt még kért is.
valóban nem hal éhen, ha éhes lesz úgyis eszik valamit..én is elzavartam az asztaltól, de nálunk a nap hátralévő részében sem volt hajlandó mást enni, reggel este fél-fél liter tejet megitta meg napközben, ha sikerül valakitől egy kis édességet csórnia akkor azt ette. persze, én nem adtam neki, csak a papi volt vajszívű...
azt hiszem most tört meg nála a jég!
nvetni fogtok, de az győzte meg, hogy imád traktorozni, és kapott egy saját igazi kerti traktort. legalábbis ő azt kisajátította magának. minden nap felül rá, nézegeti stb...persze, nem ő kapta, nekünk volt rá szükség idehaza. de a lényeg, beoltottuk, ha eléri a lába a pedálokat mehet vele önállóan..nagyon megörült neki, azóta eszik rendesen, és ő kéri a kaját.: Éhes a pocakom szöveggel.
most nem azt mondom, hogy mindenkinél ez válik be csak azt, ha van amit imád és szereret hátha azzal lehetne így motiválni...nálunk bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!