3 hetes kislányomnak ha szoptatom, . E mellett van szüksége vízre vagy teára?
Eltérőek a vélemények..minden baba más-minden anyuka más
ÉN pl adtam neki édeskömény teát
az viszont butaság hogy ha cumisüvegből adod leszokik a ciciről
ÉN fiam se szokott le.mai napig cicizik ( 14 hós)., és mellé iszik már vizet,teát,100 % gyümilevet
köszönöm a válaszokat
nem tudom , hogy mikor teszek rosszat...ha adok neki inni vagy ha nem.Első gyermekemnek adtam , de őt nem is szoptattam csak 2 hétig.Most szeretnék sokáig.
Ha igény szerint szoptatod, fölösleges. Az anyatej eleje fedezi a folyadékszükségletét is.
Fiunk nyáron született, kéthónapos koráig még a lakásban is 32-34 fok volt, nem volt szüksége vízre, gyakran szopott. Volt, hogy mindkét mellemből a tej elejét szívta, abbahagyta a szopást, amikor már hátsó tej jött, viszont látszott, hogy nem elégedett. Rátettem a másikra, onnan is kortyolt még jópárat (ha éhes volt, nem balhézott a lassabban jövő hátsó tej miatt).
Erről van szó..mindenki más
Egyébként figyeld a kis kutacsát.Ha azt látod hogy be van horpadva,esve próbálj meg neki adni vizet.
A behorpadt kutacs ugyanis náluk a "kiszáradás" jele is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!