Kislányomnak napok óta fáj a lukas foga + a tejfog mellett jön az új. Fogorvosnál őrjöng. Mit tennétek?
Van egy nagyon lukas foga, azaz több is, ki akarta tisztítani a doktornő, de a kicsim nem engedte, ha le is fogjuk, a szája hogyan marad nyitva??
Meg mi lesz azzal, hogy jön az új fog a régi mellett?
kérjetek neki nyugtatót a háziorvostól
és neveljétek meg
(javaslom, hogy menjetek el fogorvoshoz közösen, nézesse meg apa és anya a fogait és a gyerek nézze végig a fogászati kezelést - bevált módszer, bár őrjöngő, neveletlen kölkön még nem próbáltam, csak félősön)
nem neveletlen, hanem félős!!!
Akkor kezdett bömbölni, mikor a doktornő tisztítani akarta a fogát. megnézni megengedte neki.
Sajnos, úgy látom, nem volt dolgod valóban félős gyermekkel. A neveletlen egész mást jelent, kérlek, nézz utána!
Kislányom nagyon ügyesen eljött a rendelőbe és beleült az ölembe , kinyitotta a száját, csak utána nem tetszett neki, h a fájós fogánál matatnak.
Mióta vért vettek tőle, azóta fél a fehér köpenyesektől. Sajnos kikapcsol a kis agya, és örjöng.
de, ha egy gyerek őrjöng, akkor neveletlen (vagy értelmi fogyatékos, de gondolom nem ez a helyzet)
valami baromira nem működik nálatok, ha a gyerek annyira nem bízik benned, hogy az öledben ülve őrjöng a fogorvosnál
ettől függetlenül, még nyugodtan kipróbálhatod a tanácsomat, beválik, az a 2 gyerek, akiket elvittem így fogorvoshoz végignézték a fogam tömését, soha többé nem féltek a dokitól...
de 5 évesen már bőven meg kell értenie, pláne, ha anyu ott ül vele
persze, ha drámát csinálsz a fogorvosból és lefogod a gyereket, akkor csak b
dráma?
semmi dráma nem volt, amíg el nem kezdte a fogát "piszkálni".
nem fogtam le. a dr. nő mondta, hogy le kellene fognunk.
Kedves Válaszoló!
Úgy látom, elbeszélünk egymás mellett. Inkább ne is fáradj "kedves" válaszaiddal!
OFF: Az első válaszoló kiverte nálam a biztosítékot. Hogy mersz bárkinek ilyet írni?
ON: Kicsikoromban a Fognyűvő manós mesekönyv segített nekem kevésbé félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!