Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányomnak napok óta fáj a...

Kislányomnak napok óta fáj a lukas foga + a tejfog mellett jön az új. Fogorvosnál őrjöng. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon lukas foga, azaz több is, ki akarta tisztítani a doktornő, de a kicsim nem engedte, ha le is fogjuk, a szája hogyan marad nyitva??

Meg mi lesz azzal, hogy jön az új fog a régi mellett?

2011. nov. 30. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
13%

kérjetek neki nyugtatót a háziorvostól

és neveljétek meg

(javaslom, hogy menjetek el fogorvoshoz közösen, nézesse meg apa és anya a fogait és a gyerek nézze végig a fogászati kezelést - bevált módszer, bár őrjöngő, neveletlen kölkön még nem próbáltam, csak félősön)

2011. nov. 30. 19:50
 2/16 A kérdező kommentje:

nem neveletlen, hanem félős!!!

Akkor kezdett bömbölni, mikor a doktornő tisztítani akarta a fogát. megnézni megengedte neki.

Sajnos, úgy látom, nem volt dolgod valóban félős gyermekkel. A neveletlen egész mást jelent, kérlek, nézz utána!

Kislányom nagyon ügyesen eljött a rendelőbe és beleült az ölembe , kinyitotta a száját, csak utána nem tetszett neki, h a fájós fogánál matatnak.

Mióta vért vettek tőle, azóta fél a fehér köpenyesektől. Sajnos kikapcsol a kis agya, és örjöng.

2011. nov. 30. 20:00
 3/16 anonim válasza:
100%
Attól, mert egy gyerek fél a fogorvostól még nem feltétlen neveletlen kedves előző!!!
2011. nov. 30. 20:02
 4/16 A kérdező kommentje:
akkor nem csak nekem túl durva az első válasz...
2011. nov. 30. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:
10%

de, ha egy gyerek őrjöng, akkor neveletlen (vagy értelmi fogyatékos, de gondolom nem ez a helyzet)

valami baromira nem működik nálatok, ha a gyerek annyira nem bízik benned, hogy az öledben ülve őrjöng a fogorvosnál

ettől függetlenül, még nyugodtan kipróbálhatod a tanácsomat, beválik, az a 2 gyerek, akiket elvittem így fogorvoshoz végignézték a fogam tömését, soha többé nem féltek a dokitól...

2011. nov. 30. 20:12
 6/16 A kérdező kommentje:
5 évesen nem hiszem, hogy minden nem fogyatékos gyerek megérti, hogy meg kell engedni, hogy a fájós fogánál matassanak.
2011. nov. 30. 20:17
 7/16 anonim ***** válasza:
17%

de 5 évesen már bőven meg kell értenie, pláne, ha anyu ott ül vele

persze, ha drámát csinálsz a fogorvosból és lefogod a gyereket, akkor csak b

2011. nov. 30. 20:20
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
*bepánikol
2011. nov. 30. 20:20
 9/16 A kérdező kommentje:

dráma?

semmi dráma nem volt, amíg el nem kezdte a fogát "piszkálni".

nem fogtam le. a dr. nő mondta, hogy le kellene fognunk.

Kedves Válaszoló!

Úgy látom, elbeszélünk egymás mellett. Inkább ne is fáradj "kedves" válaszaiddal!

2011. nov. 30. 20:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Az első válaszoló kiverte nálam a biztosítékot. Hogy mersz bárkinek ilyet írni?

ON: Kicsikoromban a Fognyűvő manós mesekönyv segített nekem kevésbé félni.

2011. nov. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!