3.5-4éves kislányod mivel játszik szívesen? Ötleteket szeretnék kislányomnak karácsonyra.
Nálunk Littles Pet Shop őrület van, úgyhogy abból kap párat, imádja a babházat, a nagymama azt vesz neki, mi pedig bábparavánt készítünk a férjemmel. Imádja a szerepjátékokat, ezzel kiélheti magát.
De nagyon szeret gyurmázni, matricás könyvekben ragasztgatni.
3,5 éves
Az alábbiak fából, azaz természetes anyagokból készült, egyedi, kézműves termékek, logikai játékok, és táblás (társas) játékok; átlagban NEM kerülnek többe, mint a bolti logikai játékok. Akad itt amúgy 3 évesnek való egyszerű fűzős is, ókori logikai játék, és egyedi ötleten alapuló szintúgy. Vásárokon szoktam találkozni vele. Tudtommal még mindig Győrben él a mester, folyton vásárokra, fesztiválokra utazik értékesíteni termékeit országszerte, ha éppen nem műhelyében tartózkodik.
Ha jól tudom, honlapjáról , neten át is megrendelhetőek termékei, lásd, fotókkal együtt ajánlott korosztály megjelölésével:
[link] #a1
Februárban lesz négy éves a lányom.
Imád babázni, úgyhogy kap egy tanulós Chuo-chuo (azt hiszem így írják) babát. Ez interaktív, beszél, tanul iszik, eszik stb.
Ezenkívül gyurmakészlet, könyv, meg láttam olyan társasjátékot, hogy középre berakjuk a golyókat és a békákat nyomkódva "kiugranak" és bekapkodják a golyókat. Ezzel akár egyedül is eljátszhat. Ezenkívül kap legot, bulimanót, kirakót stb.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kislányom is nagyon szeret babázni,főzöcskézni,boltosat játszani.Babája több is van,ezért gondoltam pénztárgépre,mikrósütőre,v mosógépre.Szerintetek ezeket érdemes megvenni?Szerintem örülne neki:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!