Kislányomnak begyulladt a körme mellett az újja, és begyűlt, mit csináljak vele hogy helyre jöjjön?
Figyelt kérdés
valószinüleg beszakitotta a bőrt,most duzzadt és gyulladt és fáj neki :( azt tanácsolták hogy nyomjam ki belőle a gennyt...szerintetek?2010. ápr. 29. 13:00
2/11 A kérdező kommentje:
és a paradicsomtól mikorra várható bármiféle hatás?
2010. ápr. 29. 13:17
3/11 anonim válasza:
Jó kérdés, szerencsére rég volt már ilyen problémám, de attól kifakad. Talán kevésbé lesz fájdalmas, ha megnyomod, hogy ha előtte teszel rá paradicsomot.
4/11 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen. Én tetrán kenőccsel kentem be neki és egy kis gézzel becsavartam (alvás időben, naponta többször). kb.4 nap alatt rendbe jött. Én nem nyomtam ki neki.
5/11 A kérdező kommentje:
azért mondták hogy nyomjam ki,mert különben vérfertőzése lesz.egészen sötét vörös neki tényleg csúnya,én meg tiszta ideg vagyok,tegnap még csak éppen piros volt.most rajta a paradicsom,akkor most nyomkodjam neki vagy sem?
2010. ápr. 29. 13:33
6/11 anonim válasza:
Azt már muszáj kiszúrnod...nem szabad már várni vele!Továbbterjed a gyulladás!A végén leesik a körme!Steril injekciós tűvel szúrd meg...talán kifakad magától...ha nem akkor nyomni kell!Nincs mese...
7/11 anonim válasza:
Első vagyok (és második). Elvileg a paradicsom kifakasztja. Várj vele pár órát, de ha nem lesz jobb, akkor tényleg nincs más, mint hogy kinyomd.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitségeteket.közben el kellett mennünk boltba,addig levettem a paradicsomot,baromira kiázott alatta az ujja,talán mintha "szebb" lett volna,de mire visszaértünk megint csúnyább.most újra beparadicsomoztam neki,és bízom benne hogy meggyógyítja neki.
2010. ápr. 29. 15:32
9/11 A kérdező kommentje:
jajj azt elfelejtettem hogy kicsit megnyomkodtam neki és valamennyi genny kijött,nem sok és több nem,aztán nem akartam nyomkodni neki mert fájlallja nagyon.
2010. ápr. 29. 15:34
10/11 anonim válasza:
13:43-as vagyok!Vegyél majd neki köröm és bőr rágás ellen,keserű ízű,színtelen körömlakkot!Az unokahúgomnál bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!