Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha beteg vagyok a tejen...

Gabi86 kérdése:

Ha beteg vagyok a tejen keresztül megbetegedhet a kis babám?

Figyelt kérdés
Lázas vagyok csak,meg a gyomrom fáj,de nem voltam dokinál,mert nincs ki vigyázzon a gyerkőcre,úgyhogy nem tudom mi a bajom.a babám 4,5 hónapos.előre is köszi a válaszokat.

2013. okt. 26. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kaphatja el a tejen keresztül. Bármi bajod is van nyugodtan szoptathatsz tovább.
2013. okt. 26. 20:55
 2/8 anonim válasza:
0%
Szia! Ha van lefejve tejed a fagyóban, akkor szerintem abból adj neki és Te továbbra is fejjél, hogy ne apadjon el a tejtermelés. Lehet, hogy holnapra már jobban leszel, de ha nem, akkor mindenképpen hívd fel a védőnődet és kérd ki a tanácsát.
2013. okt. 26. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem a tejedtől kapja el, hanem tőled, ha fertőzől, de akkor szinte elkerülhetetlen, hisz érintkezel a babával, nemcsak szoptatáskor.
2013. okt. 26. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad ilyenkor abbahagyni a szoptatast, mert az anyatej vedi a kicsi szervezetet a bacik ellen!
2013. okt. 26. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
A 4-es válaszoló mondja jól, ilyenkor pláne kell szoptatni, mert a mostani betegséged ellen antitesteket adsz át neki, tehát védelmet! Mindenképpen szoptasd!
2013. okt. 26. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos azt mondta, hogy nehány betegségtől eltekintve semmi baja nem lesz a gyereknek a szoptatas alatt, mivel a bacikkal együtt a szervezet álltál termelt ellen anyagokat is megkapja.
2013. okt. 27. 05:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó 3 válasz a helyes, mindenképp szopi most még inkább!

Jobbulást:-)

2013. okt. 27. 06:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát.azóta voltam dokinál és valami vírust kaptam el.talán a baba nem kapja el.vigyázok ahogy tudok,hogy ne legyen baja.mert ez a láz elég jól kiüti az ember.
2013. okt. 28. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!