Mi történik a babával, ha az anyja drogozik és úgy szoptat?
Figyelt kérdés
Sokat hallani róla,hogy a terhesség alatt drogozott a mama,még hakisebb mértékben is,de használt drogokat. Ők általában nem tartják meg a babát,és mi lesz ha mégis velük marad,esetleg még szoptatják is?
Rá tud szokni a gyermek szervezete? A későbbiekben könnyebben rászokik a szerre?
Régen a kávé is drognak minősült,én pedig mind a terhességem,mind a szoptatást végigkávéztam.
Tudom,nem lehet egy lapon említeni a kettőt!
Most olvastam több cikket is,hogy a függő lányok örökbe adták a csemetét,és felmerült bennem,ha nem adták volna át a nevelést,akkormi lett volna a gyerekekből?
2013. okt. 9. 22:16
11/11 anonim válasza:
Van olyan természeti nép, ahol csecsemőkortól itatnak DMT-t mindenkivel. Az a legerősebb hallucinogén. Mégsincs függőség, degeneráció, stb., sőt. Sok gyermek átlagon felüli képességekkel rendelkezik. És nem tiltják be nekik, pedig ha a gyermekeket veszélyeztetné, kötelességük lenne. Még sohasem használtam efféle kábítószereket, a leggyengébb hallucinogént sem próbáltam, viszont nagyon érdekelnek, mert a hallucinogének nem sorolhatóak egy kategóriába a heroin, crack-féle narkókkal. Ezek a tudat kitágítására szolgálnak, nem okoznak fizikai problémákat. Világszerte használták ezeket a szereket, lásd: sámánok, táltosok. Aztán jöttek a hippik, tömegesen zabálták bármilyen cél nélkül, így a hallucinogének is tiltólistára kerültek, ami miatt természetesen az emberek előítélettel tekintenek ezekre. Pedig nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!