Mi történik, miért történik? Az a 10 ml is apad el :- ( Hát már semmit sem tudok adni a babámnak?
Ha prolaktin hiányod van, akkor inkább király, hogy 2 hónapig tudtál szoptatni. Orvos mit mondott?
Ha az összebújás hiányzik, akkor használj pótlásra szoptanítot, az olyan mintha szoptatnál, mégsem marad éhes. Kitartás!
HA nem megy a szoptatás, akkor is teljesen jó anyukája vagy, ezt sose felejtsd el!
Tudod, felnézek Rád, hogy ilyen kitartó vagy a cél érdekében... :)
Hasznos dolgot nem tudok írni, mert nekem van tejem bár semmit nem teszek érte, de mindenképpen méltatni szerettem volna az erőfeszítéseidet.
Prolaktin- hiány mellett nagyon- nagyon szép dolog volt és szerencsés, hogy két hónapi is tudtál szoptatni, illetve most ez a minimálisnak tűnő mennyiség is:). GOndol arra, hogy az anyatej minden egyes cseppjében milliónyi olyan anyag van, amivel csakis jót adsz,adtál a babádnak:).
Az összebúásnak nem kell feltétlenül együtt járnia a szoptatással, ahogy előttem is írták, a szoptaníttal a pótlást is tudod hasonlóan adni a kicsidnek, illetve konkrét táplálási szándék nélkül is mellre teheted a kicsidet ha ez mindekettőtöket elégedettséggel tölt el:).
Illetve ha hiányzik az összebújás, amit a szopi is ad, akkor esetleg gondolkodj el a hordozáson:).
Utolsó vagyok.
Szegény, nagyon ki lehetsz:(. Hidd el, Te vagy a lehető legjobb anyukája a babádnak:)!
Az érdekes, illetve sokat mond, hogy szereti és igényli a melled, ez nagyon jó:)!
Ezért rom azt, hogy nagyon érdemes lenne a szoptaníttal megismerkednetek, hiszen így a melleden lehet miközben a tápszert kapja. Sok helyen lehet kölcsönözni is. Merre laktok?
Illetve a lelkiállapotod miatt is nagyon jót tenne szerintem ha tudnál élőben beszélgetni egy szoptatási tanácsadóval, aki a szoptanít használatában is tudna segíteni, illetve a lelkeddel is foglalkozni:). Itt találod őket:
A szoptanítról:
"Legjobb, ha a pótlást a Szoptanít vagy az SNS készülék segítségével kapja a csecsemő. Az eredeti, angol neve supplementer vagyis hozzátápláló. Ez a készülék abban segít, hogy amíg nem indul be a tejtermelés, vagy kevés a tej, addig a pótlást ezzel adjuk a babának, megelőzve a cumizavart. A tej egy kis csövön keresztül áramlik, amelyet a mama mellére kell erősíteni. Így a baba akkor is stimulálja a mamája mellét, ha abban még nincs tejcsi, s közben hozzájut a táplálékhoz."
De cuki ez a baba :-)
Csak azon gondolkodom, hogy nem túl bonyolult-e ez. Nem azért, én szívesen, csak még két oviba nem járó pici van itthon, és nem tudom, mellettük hogyan tudnám ezt megoldani...de nagyon köszi, gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!