Mi történik a kórházban, összefoglalnátok?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy onnantól hogy kibújt a baba, elmesélnétek, hogy mi történt? Meddig maradt veletek akkor? Mikor kellett először etetni? Adtak-e ruhát, vagy abba öltöztették fel, amit Ti vittetek be Neki? Mikor mehettetek haza? Mennyit segítettek a nővérek, illetve, ami még eszetekbe jut, hogy fontos lehet.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nekem másnap hozták be
kapott ruhát
én 10 napot voltam bent de babával 7napot
némely csecsemös itt nagyon b*nkó volt de sokat kedveltem is
Este 9-kor született, császárok voltam, másnap délelőtt kiszedtek belőlem katétert gerinc érzéstelenítőt, fel kellett állnom, pisilni, tusolni, és akkor mehettem a csecsemőosztályra a babáért. Akkor jött a csecsemősök, megmutatták hogy kell szoptatni, akkor írtak fel a baba adatait, címét, kérték a házassági anyakönyvi kivonatot...
Egész nap ott lehetett velem, jöttek a látogatók.
Este mikor vissza vittem megmutatták hogy kell fürdetni, pelenkázni, öltöztetni...
Kedvesek voltak a nővérek, a csecsemősök.
Mindent megmutattak, válaszoltak. Volt nővér aki beült hozzám beszélgetni este.
Ruhát adtak, pelenkát vinni kellett.
Aki simán szült, 1-2 óra múlva kitolhatta a babáját, szoptathatta.
Szent János kórházban szültem, csak jó tapasztalataim annak!
Pécsi klinikán szültem.
3kor vittek indításra, 3:15től voltak fájásaim, 8:15kor szültem meg, ahogy kibújt azonnal rám tették aztán elvitték megmérték, megmosdatták, aztán amíg varrták a gátam az apukájával volt, utána visszakaptam, szopizott, aztán még ott voltunk éjfélig megfigyelésen, őt átvitték, felvették az adatait, aztán engem is átvittek, pisilnem kellett, aztán hozták is a fiam 3 napot voltunk bent, végig együtt voltunk, csak 1-1 órákra kellett leadnom amikor fürdeni mentem meg amikor vizsgálták.
Ruhát kaptam, pelust vittem, de azt is adtak volna, ha kérem. Megmutatták a fürdetést, sőt mindent. A csecsemősök édesek voltak a szülésznők vagy nővérek vagy nem tudom kik voltak, iszonyúan bunkók voltak és óránként hozták kettesével a panadolt, hogy ne fájjon a gátsebünk és ne nyivákoljunk..
Szia!
Én bababarát kórházban szültem. Miután megszületett a babám, még 1 órát volt velem a szülőszobán, ezalatt rendbe tettek engem is, őt is. Utána elvitték, küldtem vele ruhát, azt adták rá (itt mindent magunknak kellett hozni, a ruhától a popsikrémig). Engem is felvittek, én felkeltem, elmentem pisilni, zuhanyozni, közben a babámat megvizsgálta a gyerekorvos, és utána hozták be a szobába.
Onnantól végig, mind a 4 napot 0-24 órában velem töltötte, csak fürdetni kellett betolni az újszülött osztályra.
A szülészeten a nővérek nagyon kedvesek voltak, segítettek mindenben, a csecsemős nővérek nagy része bunkó volt, de volt köztük kedves is. Jött a kórházi védőnő is, ő mutatta meg, hogy kell kézzel fejni, a nővérek meg segítettek a szoptatásban.
Itt állítólag van laktációs tanácsadó, de le se szarta a fejemet.
Ja, én az egri kórházban szültem 2 hónapja, és összességében jók a tapasztalataim.
Szia
Az én babóm 2011 12 06. 13.08-kor bújt ki rögtön a mellkasomra fektették isteni érzés!
Először aznap este 18.00-kor kaptam meg szopizni majd 21.00
és utoljára éjfélkor!
Másnaptól velem volt a szobába csak akkor vitték el ha orvosi ellenőrzés, mérés volt!Vagy látogató érkezett!2 ágyas babás szobában voltam!
A kórház adott ruhát nekenem kellett semmit vinni csak pár db pelust.
Nagyon aranyos és korrekt volt mindenki a nővérek az orvosok a csecsemősök!
Rengeteget segítettek mindenben!
Negyedik nap reggel mehettünk haza!
Szia!
15:35 megszületett, a mellkasomra tették, kb 2 perc! Amíg összevarrtak, őt megfürdették, felöltöztették! Mentünk a megfigyelőbe, ott voltam 2 órát, ahogy a varrásnak vége lett, hozták őt is! Majdnem 2 órát velem volt! Majd zuhany, mentem a szobámba! Este hozták szoptatni, másnaptól velem volt a baba-mama szobában! Mi pelenkát és popsitörlőt vittünk be, mást nem kellett! Reggel 6-kor hozták, este 10-kor elvitték! Ez volt pénteken, kedden jöttünk haza! Nekem nem kellett a segítség szerencsére, voltak kis testvéreim mellettem, de a szobatársnőmnek még öltöztetni is segítettek, szóval bármit lehetett kérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!