Mi történik a kórházban, összefoglalnátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy onnantól hogy kibújt a baba, elmesélnétek, hogy mi történt? Meddig maradt veletek akkor? Mikor kellett először etetni? Adtak-e ruhát, vagy abba öltöztették fel, amit Ti vittetek be Neki? Mikor mehettetek haza? Mennyit segítettek a nővérek, illetve, ami még eszetekbe jut, hogy fontos lehet.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. aug. 10. 11:16
11/12 alaszka válasza:
Éjjel 0.25-kor született meg a kislányom, rámtették, amíg a doki varrt, aztán 3-asban hagytak minket a szülőszobán (apával) kb. egy órát. Apa elment haza, kicsit elvitték mosdatni, felöltöztetni, engem levittek az osztályra, és kb. fél óra múlva hozták is be hozzám éjjel, kifogtam egy akkor még üres szobát, így kettesben töltöttük az éjjel a kis drágámmal, ő a pólyában a kezemben volt egész éjjel, és néha szopizgatott kicsit. Másnap reggel gyerekorvosi vizsgálatra elvitték, majd 1-2 óra múlva kaptam vissza. Ez reggelente így volt, be kellett vinni a csecsemősökhöz minden reggel fürdetésre, meg megnézte a doki őket. Ja, szopizni már a szülőszobán szopizott, és onnantól igény szerint szopott. Vinni kellett nekünk be ruhákat, csak a pólyát adták ott, általában egy body volt rajtuk, és azon a pólya, mert ez nyáron volt. Ez bababarát kórház volt, és nagy hangsúlyt fektettek a szoptatásra, már akkor éjjel jött a szopt. tanácsadó, aztán minden nap is bejött megkérdezni megy-e a dolog. Nekem a 2. gyerekem, én már tudtam azért mit hogy kell. Viszont a csecsemősökhöz nem igazán vittük be a szobából a babákat, úgy oldottuk meg, hogy amíg az egyik pl. kint evett, zuhanyzott, addig a másik anyukák vigyáztak a kicsijére.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy elmesélted!
2012. aug. 13. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!