Mi történik a babával, ha az anyja drogozik és úgy szoptat?
Sokat hallani róla,hogy a terhesség alatt drogozott a mama,még hakisebb mértékben is,de használt drogokat. Ők általában nem tartják meg a babát,és mi lesz ha mégis velük marad,esetleg még szoptatják is?
Rá tud szokni a gyermek szervezete? A későbbiekben könnyebben rászokik a szerre?
Régen a kávé is drognak minősült,én pedig mind a terhességem,mind a szoptatást végigkávéztam.
Tudom,nem lehet egy lapon említeni a kettőt!
Most olvastam több cikket is,hogy a függő lányok örökbe adták a csemetét,és felmerült bennem,ha nem adták volna át a nevelést,akkormi lett volna a gyerekekből?
3
"a legrosszabbak a halucinogének"
Ezt meg honnan veszed? De komolyan? Gyakorlatilag semmi fizikai kárt nem okoznak és függősséget sem.
A kokain, ecstasy, speed mellé én még az alkoholt is odasorolnám, mert az kb egy szintben van ezekkel a drogokkal, ha nem durvább.
Akkor ha alkoholista az anya,akkor az a baba is? Arról is le kell,hogy szokjon?
Nekem annó napi 1dl vörösbort írt fel a dokim, kellett a vérembe, nem ittam naponta,csak kb. 2-szer egy héten,de semmi baja a gyerkőcnek! Pedig se a terhesség előtt se azóta nem ittam vörösbort (nem szeretem).
59%,köszi a lepontozást! Mielőtt okoskodsz,legalább nézz utána. A 3.találat ez volt:
Egyébként pedig saját bőrömön tapasztaltam,hogy milyen drognak milyen hatásai vannak,nem egy ismerősöm vált más "emberré" ezek miatt. Ne mondd már,hogy ártalmatlanok a halucinogének,mikor cseppet sem azok,sőt. Bekerül a véredbe (is),ezáltal a tejbe,végül a babába... Szerinted egy csecsemőre mennyire károsak ezek a szerek? Na mindegy is,ilyen az,amikor egy hülye okoskodik.
Kérdező: a párom nagymamája mesélte (szülésznő volt),hogy régen,ha valakinek korán kezdett keményedni a hasa terhesség alatt,bort ajánlottak,mert lazítja az izmokat,ezáltal a méhet is. Egyébként pedig a néhai alkohol fogyasztás egészséges,ez tény.
"Gyakorlatilag semmi fizikai kárt nem okoznak és függősséget sem."
Te hol élsz? Láttál már drogost? Szerintem nem. Addig örülj.
8
Nem tudsz olvasni? Az komoly. A hallucinegénekről beszéltem, nem pedig a "drogról" bármit is nevezel te annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!