Most vajon menstruálok vagy ilyen erős a cerazette mellékhatása?
Figyelt kérdés
ma két hete hogy elkezdtem szedni a cerazette-t, tegnap előtt elkezdtem barnázni este, tegnap délután már óránként cseréltem tisztaságit majd este óta rendes betét van bent mert úgy vérzem! tegnap szültem 9 hete! igény szerint szoptatok! terhesség előtt ha menstruáltam akkor erős görcsök voltam és tudtam hogy megjön, most semmi ilyenem nincs, nem volt és nem tudom eldönteni vajon ilyen erős a mellékhatása? vagy menstruálok ilyen hamar szülés után?2013. okt. 6. 12:50
11/11 A kérdező kommentje:
ma voltam dokinál! azt mondta ne aggódjak, ez nem mensi hanem a gyógyszer mellékhatása csak több vérem folyik mert hogy amúgy is vérzékeny vagyok! DE ha ezt a levelet befejezem és nem marad abba akkor menjek azonnal vissza! hát remélem igaza van és abba is marad és egy jó darabig nem kell ezzel foglalkozni! egyébként tegnap délután annyira kevés volt megint azt hittem abba marad, majd éjjel rákezdett újra erősebben, most megint alig van! Nem ismerem a pesszáriumot, nem tudom mennyire megbízható?! illetve krémről meg nem is hallottam! milyen létezik? az ovu tesztet úgy gondoltam hogy minden aktus előtt egyet tesztelek
2013. okt. 7. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!