Tápszert hogyan tartsam melegen vagy megmelegíthetem?
Figyelt kérdés
Megcsináltam a babámnak a tápszert, de visszaaludt, és nem akarom felébreszteni. A vizet felforraltam, összekevertem a tápszerrel, és visszatettem a cumisüveget a vízbe, az még viszonylag melegen tartja. Odaadhatom azt még neki, ha így melegen lesz? Vagy kivegyem a vízből és később megmelegítsem? Vagy ezt már nem lehet felhasználni?
Köszönöm előre is!
2013. okt. 1. 12:17
1/3 anonim válasza:
Én a megmaradt tápszert hűtőbe tettem, majd a következő etetésnél mikróban pár másodperc alatt megmelegítettem, és odaadtam a babának. Már az első gyerekemnél is így csináltam, ő már 4 éves, semmi baja nem lett. Most a 2. babámnál is így csinálom.
3/3 anonim válasza:
tedd hűtőbe,semmi baja nem lesz. aztán megmelegíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!