Változtassam a szoptatás és fürdés sorrendjét?
Kislányom 8 hetes. Eddig fürdés volt előbb, utána szoptatás. De 2 napja szinte nem lehet etetni. És mindegy hogy fürdés előtt mennyit volt ébren. Elkezdem etetni, jár keze lába, rugdos, megfeszíti magát folyamatosan tekereg, forgatja a fejét. Néha ráharap a cicire, szinte fuldoklóan szív néhányat, kiköpi, sír, megint rákap, tekereg és rugdos tovább.
Viszem a kiságyához, jó éjt dal, és alszik. Napközben és hajnalban nem csinálja. Igaz, nappal általában 4 óránként eszik, 2 napja úgy jön ki, hogy kb 2,5 óra telik el. Nem lehet éhes? Fáradt? Éjjel tegnap is az esti alig evés után 7 órát bírt.
Vagy fürdés előtt egyen?
Ha alszik 7 órát akkor nem éhes.
Ha fejlődik rendesen,jó kedvű,alszik rendesen akkor nincs gond.
Kedves első!
Fejlődik, nézelődik nappal, sokat alszik.
Kedves utolsó!
Mit tettél hogy több tejed legyen? Vagy magától helyreállt? Laktoherbet iszok!
büfiznie kell, azért tekereg. ilyenkor kicsit emeld fel, feszíti a büfike ettől "frusztrált" - ha nem büfi, lehet, hogy kaki/puki, bár nekem 90%-ban büfizett ilyenkor a babám.
- gondolom mikor viszed és ringatod, akkor ki is jön a levegő :) amúgy lehet az is az oka a fickándozásnak, hogy valami eltereli a figyelmét :) nem a tejre, hanem a látványra, az ingerekre éhes :)
--------------
én fürdés előtt és után is etettem 8 hetesem - és ezt még most is csináljuk, 4 hónaposan.
úgy nem lehet fürdetni a kicsit, ha éhes, az sírásos-fürdés lesz.
esti lazításnak, összebújásnak meg jó még egy kis szopi.
hogy mitől függ, h mennyiszer kéretszkedik cicire a baba, azt felesleges is firtatni - van, hogy elfelejtünk mi felnőttek napközben inni, és van, hogy óránként megyünk a csaphoz... kajálni se mindig egyformán kajálunk, vannak napok, mikor farkaséhesek vagyunk.
na a baba is pont így... egy dolog a lényeg - ha kér cicit, adjál neki, és minden igény ki van elégítve, egy nagyon boldog baba lesz, aki nyugodtsággal és jó természettel hálálja meg a készségességed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!