Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tegnap óta fiam szopi helyett...

Tegnap óta fiam szopi helyett harap, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz egy éves, még kétszer szopizik ill. szopizott, de tegnap óta nem hajlandó. Amikor a szokott módon nekiállnánk, megharapja a bimbót és kitekeri magát.

:(

Akkor erről ennyit? Most mi legyen? Írassak fel tápszert vagy már inkább a tehéntejet kezdjem el?

2013. szept. 23. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Vegyél bimbó védőt,nem drága és segít!
2013. szept. 23. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes megint?
2013. szept. 23. 20:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Elfordul a cicitől és ordít. Teljesen ki vagyok.

Biztosan nem vagyok terhes, viszont nagyon feszül a mellem, és félek, hogy begyullad. A fejés meg mindig is nehezen ment, de megpróbálom.

Más járt így?

2013. szept. 24. 05:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Annyi fejlemény van, hogy picit lefejtem, és azt nagyon gyorsan megitta, tehát nem a tejjel van baja, hanem valami mással...
2013. szept. 24. 05:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha van energiád, akkor fejd le, és add neki. Az én kisfiam sem volt hajlandó 8-9 hónaposan szopizni, de pohárból megitta az anyatejet.
2013. szept. 24. 07:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztosan nő a foga.
2013. szept. 24. 11:03
 7/9 Pötyös Panni ***** válasza:
40%
Vágd szájon! Egy évesnek nem kell szopnia!!
2013. szept. 27. 04:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, de sajnos nem vált be, még mindig ordít. ;)
2013. szept. 27. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Komolyan mien gyökér már az a kommentelő aki azt javasolja vágják szájba a 1éves gyereket..Gondolom gyereke sincsen.szánalom...
2013. szept. 27. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!