Tegnap óta fiam szopi helyett harap, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz egy éves, még kétszer szopizik ill. szopizott, de tegnap óta nem hajlandó. Amikor a szokott módon nekiállnánk, megharapja a bimbót és kitekeri magát.
:(
Akkor erről ennyit? Most mi legyen? Írassak fel tápszert vagy már inkább a tehéntejet kezdjem el?
2013. szept. 23. 20:02
1/9 anonim válasza:
Vegyél bimbó védőt,nem drága és segít!
3/9 A kérdező kommentje:
Elfordul a cicitől és ordít. Teljesen ki vagyok.
Biztosan nem vagyok terhes, viszont nagyon feszül a mellem, és félek, hogy begyullad. A fejés meg mindig is nehezen ment, de megpróbálom.
Más járt így?
2013. szept. 24. 05:13
4/9 A kérdező kommentje:
Annyi fejlemény van, hogy picit lefejtem, és azt nagyon gyorsan megitta, tehát nem a tejjel van baja, hanem valami mással...
2013. szept. 24. 05:53
5/9 anonim válasza:
Ha van energiád, akkor fejd le, és add neki. Az én kisfiam sem volt hajlandó 8-9 hónaposan szopizni, de pohárból megitta az anyatejet.
7/9 Pötyös Panni válasza:
Vágd szájon! Egy évesnek nem kell szopnia!!
8/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, de sajnos nem vált be, még mindig ordít. ;)
2013. szept. 27. 07:46
9/9 anonim válasza:
Komolyan mien gyökér már az a kommentelő aki azt javasolja vágják szájba a 1éves gyereket..Gondolom gyereke sincsen.szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!