3 hetes babám egy órán át szopik a fél helyett, gyűri a mellem, hisztizik, nincs benne elég tej. Növekedési ugrás, ugye? Tegnap óta csinálja.
lehet ugrás , de lehet pocakfájás is, nálunk is van ilyen időnként, én olyankor meg is büfiztetem, bár nem tetszik neki ez sem, de büfi után megkönnyebbül és nyugodtabban szopizik tovább. egy próbát megér.
ahogy nőnek sokkal jobb lesz .
9 hetes baba anyukája
Próbáld meg fokozni a tejtermelést. Igyál szoptatós teát, kipróbálhatsz homeós bogyókat is , urtica urens 15ch, ricinus communis 5ch, lac caninum 9 ch. Kezd az urticával napi 3-4x 5 golyót szopogass el, ha pár nap alatt nem nő tejmennyiség, akkor a másik kettőt próbáld ki ugyanilyen adagolással.
Illetve nekem ami nagyon megugrasztotta a termelést a rostos üdítőitalok.Sok sikert és kitartást!
tuti tipp a tejmennyiség növelésére: alkohol mentes sör....
vehettem én a homeós bogyókat, ihattam a teákat, semmi, ez viszont, hajjaj!!!!
nekem amúgy ez hasfájásnak hangzik, és azért gyűri a cicidet, mert az nyugtatja, a kisfiam dettó ezt csinálta!!!
viszont ihatsz te édeskömény teát, és az lehet segít neki, nálunk bejött...(de erre jó volt még a mecsek szoptatós tea)
ha nem válik be, akkor infacol...
vagy ha Veszprém és környékiek vagytok, a dózsavárosi gyógyszertárban lehet venni dr. Hajdú féle kanalast...de csak ott lehet kapni....na az egy csodaszer!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!