Hogyan nyugtassam meg a 2 hetes babámat szoptatás után?
2 hetes a babám, és minden este olyan 10 óra körül miután szopizik egy jó mennyiséget, utána is veszettül keresi a cicit. Ilyenkor vissza szoktam még tenni és jó egy órát cumizik még rajta. De így elég fárasztó, mivel ő még 2 óránként szopizik. Végső kimerültségemben cumit adtam neki, de nem fogok többet, mert utána alig tudta bekapni a bimbóm.
Mit tehetnék?
szerintem nagyon sok az 1óra-hát még ebben is elfárad.elvileg 15perc alatt ki kell üriteni a mellből a tejet.próbáld kevesebbet szoptatni-adj cumit-és nyugtasd meg,öleld meg,dúdolj altatót,pár percig üldögélj vele,aztán tedd le,ütögesd a hátát-és ssssss-hanggal altasd-
tudom,orditani fog,mert nem ezt szokta meg,de pár nap -és siker.nekem 4.napja alszik el egyedül-persze a szokásos rituálék után.
egy 2hónapos kislány anyukája
had cicizzen, ez ilyenkor elemi igénye... szinte le se kéne onnan szedni, persze éjszaka azért aludnia kéne, ez szerintem be fog állni...
fektetve szoptass, akkor pihensz, a baba is jobban elalszik...
sajnos ezt tényleg ki kell dekkolni!
nekem a védőnő utasítására 3 óránként kellett szoptatnom (mert kicsi volt, sárga és bakómázott, nagyon necces volt) 3 hétig, amíg el nem érte a 3 kilót, én a telefonomat állítgattam ébresztésre, úgy, hogy nekem is 30-60 perceket szopizott!!
kemény volt, de gyorsan megy az idő.
most a világ legjobb gyereke van nekem, olyan jó baba, hogy ha leírnám, miket csinál, azt hinnétek, kamuzok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!