Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan nyugtassam meg a 2...

Nimi87 kérdése:

Hogyan nyugtassam meg a 2 hetes babámat szoptatás után?

Figyelt kérdés

2 hetes a babám, és minden este olyan 10 óra körül miután szopizik egy jó mennyiséget, utána is veszettül keresi a cicit. Ilyenkor vissza szoktam még tenni és jó egy órát cumizik még rajta. De így elég fárasztó, mivel ő még 2 óránként szopizik. Végső kimerültségemben cumit adtam neki, de nem fogok többet, mert utána alig tudta bekapni a bimbóm.

Mit tehetnék?

2013. szept. 24. 12:44
 1/3 JnéHN ***** válasza:
Tűrsz és vársz. Kicsi még, lassan eszik, el is alszik kicsit szerintem. Be fog állni szépen minden, csak légy türelmes. Cumit meg tényleg ne adj neki.
2013. szept. 24. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

szerintem nagyon sok az 1óra-hát még ebben is elfárad.elvileg 15perc alatt ki kell üriteni a mellből a tejet.próbáld kevesebbet szoptatni-adj cumit-és nyugtasd meg,öleld meg,dúdolj altatót,pár percig üldögélj vele,aztán tedd le,ütögesd a hátát-és ssssss-hanggal altasd-

tudom,orditani fog,mert nem ezt szokta meg,de pár nap -és siker.nekem 4.napja alszik el egyedül-persze a szokásos rituálék után.

egy 2hónapos kislány anyukája

2013. szept. 24. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:

had cicizzen, ez ilyenkor elemi igénye... szinte le se kéne onnan szedni, persze éjszaka azért aludnia kéne, ez szerintem be fog állni...

fektetve szoptass, akkor pihensz, a baba is jobban elalszik...

sajnos ezt tényleg ki kell dekkolni!

nekem a védőnő utasítására 3 óránként kellett szoptatnom (mert kicsi volt, sárga és bakómázott, nagyon necces volt) 3 hétig, amíg el nem érte a 3 kilót, én a telefonomat állítgattam ébresztésre, úgy, hogy nekem is 30-60 perceket szopizott!!

kemény volt, de gyorsan megy az idő.

most a világ legjobb gyereke van nekem, olyan jó baba, hogy ha leírnám, miket csinál, azt hinnétek, kamuzok :)

2013. szept. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!