Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igaz az, hogy a vékony nők...

Igaz az, hogy a vékony nők könnyebben szoptatnak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 12:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi-akkor ez csak városi legenda...
2013. szept. 13. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
95 D - vel minden probléma nélkül 2 évig szoptattam.
2013. szept. 13. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Valami összefüggés van, legalábbis a mellmérettel. Minél nagyobb a mell, annál problémásabb a mellre helyezés, ugyanis a baba nem tudja rendesen bevenni a mellbimbó udvart. Egy telt, gömbölyű mellnél ugyanis sokkal nagyobbra kell nyitni a babának a száját, mint a kicsi, hegyes mellek esetében. Tudom, mert én emiatt szenvedek most. A nagy mellek amiatt is hátrányosak, hogy a tejcsatornák sokkal hosszabbak (hiszen a hónaljból indulnak), és ezért nehezebben ürül a tej.

Én sok nőt láttam a koraszülött osztályon tejet fejni. A legkisebb mellűek fejték a legtöbbet és a legkönnyebben!

2013. szept. 13. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hivatalosan nincs összefüggés, de 3 nagymellű ismerősöm nem, vagy csak rövid ideig szoptatott és hitetlenkedve nézték, hogy az én kizárólagosan szoptatott, hurkásra hízott babám mellett napi9.5-10.5 dl tejet adtam rászoruló babáknak. Szülés előtt 70 a volt a méretem.
2013. szept. 15. 14:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát ez a felmérés itt úgysem lesz reprezentatív :)

Nővérem F kosaras volt már a terhessége előtt is, mellé kissé telt is. Viszont mindkét gyerek mellett igen tekintélyes tejmennyiséget el is tudott adni. Mindig arra panaszkodott, hogy a melltartóbetétek semmit nem érnek neki, mert kb 2 perc alatt átáznak. Szilikon tejgyűjtő kagylót kellett a melltartójába tennie, ha ki akart mozdulni otthonról :D

2013. szept. 15. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!