Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alacsonyabb testsúlyú ember...

Alacsonyabb testsúlyú ember könnyebben szed fel kilókat, mint aki kevésbé vékony?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha a magasságomhoz képest a testsúlyom alapján inkább a sovány kategóriába tartozom, akkor könnyebben jönnek fel rám a kg-ok, mintha ideális testsúlyú lennék vagy molett?
2010. febr. 4. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem ez teljesen egyéni dolog. van aki alacsony testsúlyú és akármennyit eszik nem hízik, és van aki alacsony testsúlyú viszont nagyon figyelnie kell az alakjára. én csak azt tudom hogy aki alacsonyabb azon minden plusz kiló jobban meglátszik sajnos.
2010. febr. 4. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Az alacsonyabb magasságú embereken látszik meg jobban a felesleg.

Amit kérdeztél arra a válasz az, hogy erre nincs törvény, van aki szed, van, aki nem. Nem a súlytól függ, inkább a testípustól, hajlamtól, étkezési-és mozgási szokásoktól.

2010. febr. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!