Vékony ember lehet izmos?
na a netgyúrós megint megmondta a frankót -.-"
lehet simán. nem csak a 2 szekrény szélességű ember az izmos. persze vékony embernek nehezebb felépítenie magát, de nem lehetetlen :) hajrá
Vékony emberből is sok munkával, kitartással, tudással lehet izmos embert csinálni.
Senki nem izmosan születik.
Két féleképpen van értelmezve a kérdés.
1.vékony ember lehet e izmos
2.Vékony emberBŐL lehet e izmos.
Tisztázd kérdező hogy melyikre gondoltál.
Más az, hogy valaki erős, más hogy izmos. Egy 65 kilós gyerek is lehet erősebb a 80 kilós osztálytársainál, de egy elhízott ember is lehet erősebb egy kigyúrt emberhez képest. Szerintem ez adottság kérdése javarészt, lehet rajta csiholni, de nagy változásra ne számíts.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy egy vékonyabb csontozatú, testalkatú ember kigyúrhatja magát akkor azt tudom mondani, hogy ki! Viszont ne számíts arra, hogy egy kétajtós szekrény leszel, mert ha valaki vékony csontozatú, abból nem lehet nagydarab ember, viszont szép izmos az igen!!
Ekkora hülyeséget akkor se tudtam volna írni ha 1 évig készülök rá...Mi a f*sz köze van a csontozatnak az izomszövet növekedéséhez?őőőőőőő semmi?Elárulom neked hogy a testépítők 90%a vékony csontozatú(ezt a 72es derekakból kapásból meg lehet mondani)
A csontokkal való baromkodás 1 valamire jó: a dagadék nők tudnak mire hivatkozni hogy miért nem fogynak(pedig a fogyáshoz sincs köze)
Arnold Schwarzenegger is vékony fiú volt, és pont ezért gyúrta ki magát, mert megunta hogy ilyen vékony.
Hogy ne lehetne izmos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!