Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van, hogy a gyerekorvosu...

Miért van, hogy a gyerekorvosunk annyira ellenzi a tápszert? Folyton azzal stresszel, hogy agyon tömöm a gyereket, meg hizlalom vele.

Figyelt kérdés

5 hónapos a babám, már szinte semmi tejem nincs, ezért napi 2-3 alkalommal tápszeres pótlást kap. Elkezdtük a gyümölcsöket kóstolgatni, de nem sok sikerrel, babám egyáltalán nem szereti őket, csak nyalogatja és köpi ki (alma, barack, répa, stb). Amikor legutóbb tápszert írattam a dokival, mondta "ugye már eszi a zöldséget, főzeléket? nem kell teletömni tápszerrel...".

Tényleg ilyen sokat ártanék a kicsimnek, hogy tápszert merek adni? De mit tehetnék? Nem adhatok neki erőszakkal főzeléket vagy akármit, ha nem szereti, ha még nem kész rá.... Én mindent megtettem, hogy minél tovább legyen tejem, de már a kezdetektől csak küzdelem az egész, napról napra fogy. :(

Mit tehetnék?

2009. nov. 3. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen.Sajnos ilyenek az idosek.Elmeletileg tovabbkepzesekre kene jarniuk,persze nem szoktak-ezt meg a foiskolan(vedononek tanultam) mondtak a tanaraink,akik szinten idosek voltak,de haladtak a korral es a kutatasokkal.

Ha barmi kerdesed van irj nyugodtan privit is!D.

2009. nov. 4. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!