A kislányom 8 hónapos és "csak" 7240 g és 70,5 cm, és ezzel nagyon nincs megelégedve a gyerekorvosunk. Mit tegyek?
Váltsatok gyerekorvost és ne hagyd magad szivatni meg terrorizálni ilyenekkel.
a gyerek nem percentilis táblázat szerint nő egységesen ahogy 30 -40 éve tanították.
Lányom mindig pici volt a nagykönyv szerint, de teljesen jól néz ki és nem tűnik kicsinek sem!
Anno én is kisebb voltam kb. 6 éves koromig mint a többiek.
Most voltunk 1 éves státuszon és ott is azt mondta a doki, hogy húúú 1 kilóval kevesebb mint kellene... Hát az ilyenektől kivagyok. Semmi baja, eszik rendesen, szépen fejlődik, úgyhogy nem értem minek táblázathoz hasonlítgatni őt.
Tüömni úgysem lehet őket, és nem is értem miért kellene. Ameddig a babád jól néz ki, egészséges, addig lényegtelen hány kiló.
Ne szeretem az ilyen paráztatós orvosokat!
Hülye az a doki, ne hagyd magad felidegesíteni!
Itt egy táblázat az is azt írja, hogy 8 hónaposan egy kislány átlagos súlya 8-8,5kg, PLUSZ MINUSZ másfél kiló!! Vagyis még 7kg-san is beleférne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!