A kislányom 8 hónapos és "csak" 7240 g és 70,5 cm, és ezzel nagyon nincs megelégedve a gyerekorvosunk. Mit tegyek?
A fiam 7 és 9 hónap között összesen 30 dkg-ot hízott. Akkor kezdett el aktívan mozogni. Mondjuk ő eleve rossz evő. Nagyon sokat izgultam a súlya miatt, az etetések előtt már rosszul voltam az idegességtől. 1 éves és még nincs 9 kg.
Most adok neki béres cseppet, hátha segít. Viszont belegondoltam, mennyiféle kaját akarunk beléjük tömködni, ami a nagykönyvben le van írva. Amit a doki mond azt meg szelektálni kell. Tudod...itt be, ott ki.
Hát a te orvosoddal baj van... az én fiam se volt nagyobb, főleg hogy 51 cm-rel és 2670-nel született, tényleg akkorka volt, mint egy kis kenyér.
Aztán most 13 hónapos 84 cm és 12 kiló, megindul majd úgyis, pláne, hogyha ti sem vagytok magasak, vagy a felmenőitek közül is voltak alacsonyabb növésűek akkor hogy várhatja el, hogy magasabb legyen! - mekkora hülyeséget tudnak mondani az orvosok, hát ez hihetetlen, mit gondol, majd húzod, hogy nyúljon, vagy mi... - hozzáteszem, hogy nekem pl. magángyerekorvosom van, és nem is hordom a körzetihez a fiamat már vagy fél éve, mert amikor 3 hónapos volt a fiam sikerült úgy elrontaniuk, hogy 7 hónapos koráig napi szinten kellett tornáztatnom, de nem nyugodtam bele a dolgokba, én tudtam, hogy baj van és végül a magándoki küldött minket rendelésekre, fejlesztésekre. A háziorvosomtól a fiam akár úgy is maradhatott volna. Aztán amikor közöltem vele mi van, nem is csinált semmit, mitha annyit mondtam volna, hogy "jó idő van kint".
Ha aggályaid vannak, akkor mutasd meg más gyermekorvosnak, én fejér-somogy megyében tudok neked segíteni, a mi gyerekorvosunk szuper és 2000-ft-ot kér egy teljes körű vizsgálatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!