Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Két mellből etetők-segitenétek?

Két mellből etetők-segitenétek?

Figyelt kérdés
az elején nagyon sok tejem volt-sajnos az okos doktornéni miatt megcsappant.hogyan szoptassak-?mennyi ideig kb-és mennyinek kell termelődni egy mellben-ill éjjel is kettőből érdemes-visszajöhet még a mennyiség?
2013. szept. 8. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt pár nap, vagy talán egy hét, amíg két mellből evett a lányom. 2 hetes volt akkor, de magától vissza állt minden. Ne aggódj, a szervezet tudja a dolgát. Amúgy azóta egy mellből eszik. Holnap lesz 2 hónapos.
2013. szept. 8. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, visszajöhet.

Egyik cicit odaadod neki 10-12 percig, majd a másikat is, ebből addig ehet, míg jól nem lakik. Következő etetést ezzel a cicivel kezded. Ha még szükséges a tejmennyiség gyarapítása, akkor azt a cicit, amiből először evett, érdemes egy kicsit fejni.

És nem kell figyelni az órát, hogy letelt-e a 4 óra (tudom, ezt javasolta a drnő) és ha nem lakik jól egyből, oda lehet adni neki a másik cicit is. Ha esetleg így áll be a rendszer, hogy két ciciből eszik később is, ez sem baj, sokan évekig szoptatnak így gond nélkül.

2013. szept. 8. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Én igény szerint szoptattam, amikor és ameddig a lányom akarta. A kezdetektől mindkét mellből. Valahogy így alakult és mivel ez nekem is megfelelt, nem akartam változtatni rajta. Két éves kora után választottam el, a múlt héten egy betegség miatt.
2013. szept. 8. 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. szept. 9. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!