Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a 2,5-3 év körüli nagytesó...

Ha a 2,5-3 év körüli nagytesó kérne az anyatejből, adnál neki? Mellből vagy lefejve?

Figyelt kérdés
S ha mondjuk az ő babakorában nem volt anyatej, a kistesónál meg van bőséggel...
2013. jún. 27. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
21hós volt a nagy mikor a kicsi született.érdeklődve nézte a szoptatást. ő sajnos csak 4hós korig szopizott. nem emlékezett rá ugye. egy fejésnél én kérdeztem h kér e, mondta h igen. belekostolt, de visszaadta h inkább igya meg öcsi:)nem izlett neki:)
2013. jún. 27. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

25 hós volt a nagy mikor a pici született.

A nagy 17 hós koráig szopizott.Eleinte érdeklődve nézte,de nem kért, a lefejt tejet pohárból megkóstolta,de csak 1-1 kortyot ivott.Most,hogy a pici fél éves, ő meg 2,5 néhányszor kérte,hagy szopizzon,én engedtem neki,de csak pár korty erejéig kellett neki,aztán nem is nagyon kérte.Szerintem inkább csak lelki megnyugvás volt:)De emlékezett hogy kell szopizni:)

2013. jún. 27. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Én ugyan nem voltam érintett a kérdésben, de egy szakértő beszélt erről anno valahol, és azt mondta ő is hogy engedni kell, hogy hadd szopizzon kicsit, úgysem fog kelleni neki, ha megkapja...pont mint ahogy 2. válaszoló megfogalmazta :)
2013. jún. 27. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Pont tegnap hoztuk haza a kistesót. A nagyobbik 3 múlt. Először érdeklődve figyelte az öcsit ahogy szopzik, majd megkérdezte, hogy megkóstolhatja-e. Azt már előre elmagyaráztuk, hogy a picinek az a hamija stb. Én megengedtem neki, hogy megkóstolja, először csak lefejtem egy kicsit, azt kóstolta meg, de még utána is nagyon érdekelte a szopizás, így megengedtem neki, de nem tudta mit és hogyan kellene csinálnia. Ő amúgy 2 hónapos koráig szopizott tehát tuti nem emlékszik rá :)
2013. jún. 29. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

épp így van.

2,5 év a korkülönbség a kislányomat nem tudtam szoptatni volt tejem de ő nem akart,így fejtem

a kisfiam szopik van tejem vele is bőven,de azt nem engedem hogy szopizzon a cicimből,vagy ez a tandem szoptatás féle.

ő már 3 éves nagylány tudnia kell hogy a kistesójának van szüksége anyatejre ez a tápláléka ,

volt olyan hogy lefejtem mert begyulladt a bimbóm és amit a tesója meghagyott az üvegből odaadtam neki és megitta,de így szó szerint a ciciből nem.

szóval nem adnék,és nem mernék ,mert ahogy ismerem rákapna és hisztizne érte.

2013. jún. 29. 18:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam!
2013. júl. 1. 17:10
 7/7 O.Dia válasza:
Nekem nincs tapasztalatom ilyenben, de nagyon édes lehetett mikor megkerdezte. Most en azt mondom ha abban a helyzetben lennek en megengednem. De nem vagyok meg abban. most 2 honapos az elso babam :)
2013. júl. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!