Létezik KÍMÉLETES leszoktató praktika cicifüggő gyereknél?
Figyelt kérdés
Már sok mindent kipróbáltam, de minden csak pár napig volt "hatásos"
Ecet, csípős paprika, citromlé...csak 1 alkalommal hagyta magát rábeszélni, hogy inkább ne cicizzen mert megposhadt a cici. Következő alkalommal annál jobban kérte!
Ha "sírdogálok" mert Anyának ez fáj, akkor ő is sírni kezd - de ha csak mondom, hogy fáj akkor nem akar tudomást venni róla, csak ad rá egy puszit, hogy meggyógyuljon.
Ha leragasztom, akkor szintén puszi és szedi le róla.
Tanácstalan vagyok. Cumit soha nem fogadta el.
2013. szept. 7. 16:35
11/12 A kérdező kommentje:
A 8-as választ is köszönöm, de amint azt a kérdésben is próbáltam hangsúlyozni, én ebben a témában inkább kíméletes szeretnék lenni. Márpedig az egyik napról a másikra végleges variáció számomra (és főleg a gyermekem számára) nem az. Hiába magyarázom egy síró gyereknek, hogy azért nem kap cicit, mert ő már nagy, úgyis csak annyit fog érezni, hogy eltaszítom magamtól - szerintem. Egy 1,5 éves gyereknek még nem akkora cél, hogy ő már a 'nagy' kategóriába kerüljön, hogy lemondjon a számára legnagyobb kincsről.
2013. szept. 11. 10:11
12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként közben az eltelt néhány nap alatt sikerült annyit előre lépni, hogy a napi 2 elalváshoz cicizik, éjszaka 1 körüli ébredéskor és hajnali 4 körüli ébredéskor megkapja (olyankor vissza is alszik rajta). De utána ha ébred és kéri, akkor odaadom neki, de ha felszisszenek néhányszor akkor elengedi...és így nem sír.
2013. szept. 11. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!