Ti hogyan csináljátok, milyen praktikátok van?
Sok helyen van már baba-mama szoba, végső esetben kocsi hátsó ülése. Van aki nem csinál belőle gondot és simán megszoptatja a babáját akár az étterem közepén is.
Én próbáltam mindig időre hazaérni, 1-szer 2-szer szoptattam csak baba-mama szobában, mondjuk mi nem jövünk megyünk olyan sokat.
Én befordulok egy sarokba, ott a pelust a vállamra teszem, és letakarom. Sok helyen viszont ugranak, ha erről a témáról van szó.
Képzelheted, ha a Hungaroringen az étterem részre bementem, és megkérdeztem, hol tudom megetetni. Először azt hitte asztal kell (dugig volt). Majd felállíttatott egy csapatot. Majd mikor mondtam, h nem egészen, azonnal bevitt a személyzeti részre, ott egy kis irodába.
Nagyon segítőkészek voltak eddig nekem mindenhol.
Sztem próbálkozz bátran :)
Hát akkor én 4 hónapig sehova se tudtam volna menni, mert óránként szoptattam. :)
Én is kendőben szoptattam, bárhol, bármikor. Najó, egy pad azért kellett, de azt meg tudtam, hol találok. Szervezés és előrelátás kérdése.
Kérdező, csak egy javaslat, ha eltaláltam: ne időre szoptass és ne üvegből add a tejet, mert gyorsan vége lehet az egésznek... Inkább vidd magaddal a babádat, ha lehet és szoptasd őt diszkréten, elvégre összetartoztok még jó sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!