Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Büfiztetés dilemma! Ti hogy...

Büfiztetés dilemma! Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
A kislányom most 10 napos és nem igazán megy a büfiztetés,pedig több "pózt" is kipróbáltunk már!eddig összesen talán 3 büfit hallottam tőle!sokszor ha evett neki se állok mert elalszik,de ha elkezdem a büfiztetést utána szinte soha nem tud visszaaludni csak soká!és néhol meg azt olvasom minimum 10 percig kell csinálni!De persze a biztonság kedvéért oldalára fektetem!
2012. máj. 10. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy feltétlen kell büfiztetni. Lehet, hogy olyan ügyesen szopik, hogy nem nyel levegőt, akkor napestig próbálhatnád, akkor sem büfizne. :) Az én fiam is ilyen volt, szopi közben úgy bealudt, hogy fel sem lehetett kelteni. Soha nem büfiztettem. Az oldalára fektettem, és hagytam aludni. Még csak nem is bukott soha. Szóval ne görcsölj ezen! :)
2012. máj. 10. 12:59
 2/8 krisztivan ***** válasza:
Lehet hogy nem kell neki büfiznie.Ha nem nyüglődik és nyugodtan alszik akkor ne szenvedjetek a büfivel.Fiamnak sem kellett a büfizés,de mire erre rájöttem már eltelt egy hónap szenvedéssel:-))
2012. máj. 10. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én babámat volt, hogy 20 percig is kellett büfiztetni, én is azt mondanám magamtól, hogy nem kell erőltetni, de ha hallottad volna azokat a csillár rezgetős büfiket amiket végül türelmesen kivártam, hát nem mondanád, hogy jó lett volna, ha bent marad:))) De ez az első hetekben volt így, aztán pár hónaposan már néha oldalra fektettem, egy puha kispléd hengerrel kitámasztva a hátánál, és azért figyeltem. Nálam egyébként az vált be, hogy picit feljebb toltam a válamon, egy picit hassal ráfektetve, és akkor jött a büfi:)
2012. máj. 10. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
na jó, lehet, hogy nem volt 20 perc, de az első napokban éjjel kicsit máshogy tűnik az idő múlása:)
2012. máj. 10. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk sem jön mindig büfi, de van amikor már cicin büfizik a Lelkem :D
2012. máj. 10. 17:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat,remélem akkor tényleg nem velem van a "baj" :)
2012. máj. 11. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mi is így voltunk az elején. Kb másfél hónapos koráig akármit csináltunk, akármeddig próbáltuk, semmi, nulla, nem büfizett. Pedig éreztem, hogy nyomhatja a levegő a pociját, mert sokat pukizott és tekergett, és én is ugyanígy aggódtam, hogy mit csinálunk rosszul. Aztán egyszer csak, olyan másfél hónapos kora körül elkezdte csinálni:) Most 3 hónapos, és néha van, hogy épphogy csak felveszem a vállamra, már jön is a nagy büfi, nagyon ügyesen megtanulta:) Úgyhogy próbálgassátok majd, előbb-utóbb biztos ő is belejön!
2012. máj. 11. 17:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer és továbbra is próbálkozok hátha rájön milyen jó is az a böfi :)
2012. máj. 12. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!