Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti hogy csináljátok?

Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Ti ébresztitek a babátokat 3 vagy 3,5 óránként szopizni vagy hagyjátok hogy aludjon?Én ébresztem a lányomat,de olyan nehezen ébred mivel elég hasfájós és örülök ha alszik!Az orvos és védőnő is azt mondja hogy keltsem fel.Hogy csináljátok?3 hetes lányzó anyukája
2012. okt. 11. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a babád nem volt koraszülött, nem sárga és nem fogyott tovább otthon, akkor nem kell ébresztgetni.

Amikor én ébresztettem a fiamat, soha nem evett olyan rendesen, mint amikor magától ébredt. Éjjel pedig örülj neki, hogy hagy téged is pihenni!

2012. okt. 11. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem most 4 hetes a kisfiam. Sajnos ő is hasfájós, eleinte mi is örültünk, ha alszik :-)

Még plusszban kicsi súlyú is volt és besárgult, mire hazahoztuk...így én is ébresztgettem.

Nem eszik annyit és olyan intenzitással, mint napközben, de ennek köszönhetően rengeteget nőtt az elmúlt 4 hét alatt. Egyébként kb a 2-3 héttől nem ébresztem éjszaka.

De ő jó evő napközben!Ha szépen növekedik, hízik, akkor hagyd pihenni éjszaka (és te is pihenj)Amikor éhes, úgyis jelezni fogja!

2012. okt. 11. 16:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Ő nem volt sárga,hízik is,éjjel amúgy sem keltem fel,akkor szerintetek napközben se keltsem fel?Első baba és irtóra hasfájós általában a délelőttöt végig üvölti délutánra pedig beájul.Kipróbáltam mindent:kamilla tea,Espumisan,Biogaia,Infacol,Mecsek tea és most már pótlásnak sensitive tápszert kap.Így se keltsem fel?
2012. okt. 11. 16:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem volt koraszülött,3350g-al született egy hete 3450 g volt,Az jelenthet valamit hogy császáros baba volt?
2012. okt. 11. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nem, nem jelent semmit, hogy császáros baba. Én aug végén szültem a harmadik babámat, mindet császárral.

Nekem már születésétől átalussza az éjszakát, és nem, nem keltem fel éjjel enni. A védőnőm mondta is, hogy örüljek neki, hogy ilyen jó kislány. Gyönyörűen hízik, úgyhogy semmi értelme.

3250 gr-al született, tegnap volt 6 hetes, és 4500 gr most.

este 9 fél 10 körül eszik, azután csak reggel 5-körül, mikor ébred.

3 gyerekes anyuka

2012. okt. 11. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Már pótlást kap,miért?
2012. okt. 12. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:
éjszaka miért kelted fel?hagyjad had aludjon szegényke.nappal oké hogy felébreszted.
2012. okt. 12. 09:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Éjjel nem keltem fel!!!Nappal keltsem fel szerintetek??Azért kap pótlást mivel nagyon hasfájós és ez miatt sokat idegeskedem,mivel semmi sem használ neki és így nincs elég tej.Anyatej után még jobban fáj a hasa,szerintetek miért??
2012. okt. 12. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
akkor én elmondom neked hogy az én babám 4290 grammal született és szépen szopott a kórházba!amikor hazajöttünk a védőnőm azt mondta hogy éjjel is keltsem fel 3 óránként,amit én meg is tettem,de bár ne tettem volna!!alig tudtam felkelteni szegényt és amikor sikerült alig evett 70 ml mert visszaaludt a cicin!nem volt éhes.csak mivel első baba én is azt tettem amit a védőnő mondott!aztán már nem keltegettem és szépen átaludta az éjszakát pedig ő is hasfájós volt!!!majd ha éhes lesz a babád fel fog kelni nyugi!!!
2012. okt. 12. 12:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!Most már én sem fogom kelteni napközben.mivel rettentően hasfájós és valamikor ki is kell pihennie magát!
2012. okt. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!