Ti mit isztok, hogy legyen elég folyadékbevitel?
Figyelt kérdés
A mentes víztől már a hideg ráz, szénsavast, koffeinest nem lehet, túl sok citrus se jó, így limonádé is kilőve... Még a Jana ízesített vizek okésak, de 2 üveg/nap kalóriában, pénzben is sok :(2013. szept. 2. 15:16
1/5 anonim válasza:
Teát.Van koffeinmentes tea,azt szoktam inni.
Meg gyümölcsleveket.Narancs,barack,alma,körte.
Néha vizet,de azt már unom :D
2/5 anonim válasza:
Citrusos miért nem jó?
Amúgy limonádé, tea, házi szörp.
3/5 anonim válasza:
Èn is janavizet,100%-os gyümilè,szoptatòs tea(lakoherb),vìz.
4/5 anonim válasza:
Gyümölcsleveket én hígítottam (hígítom most is)mert nekem túl édesek, kb felesbe. Házi szörp is jó, rengeteg tejet ittam (a babám 3 hónapos koráig nem bírta így akkor nem, csak utána), gyümölcsteákat is ittam rengeteget, váltogatva mert mindent megun az ember, meg hát a víz, az is jó! Volt, hogy napi 6 liter folyadékot ittam, két gyereket szoptattam 1 évig párhuzamosan, aztán elválasztottam őket :).
5/5 anonim válasza:
Csak mentes vizet iszom, illetve amíg otthon voltam Mo-on, a víztisztítóból folyó vizet ittam. Az ásványvíz annyiból is jó, hogy látom, mennyi a folyadékbevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!