170g-ot evett 3hetesen? Teljesen megijedtem. Nyugtassatok meg kérlek!
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 12:21
1/5 anonim válasza:
Enyém 5 hetes most és velünk is fordult elő ilyen pár hetesen. Ő igény szerint szopizik és van, hogy óránként kér. Elég sok a tejem és jó minőségű, csak nagyétkű a drága. Egy hónap alatt több, mint egy kg-t hízott. :)
2/5 anonim válasza:
1es vagyok. A felesleget kibukja, ha túl sok lenne neki, nyugi. :)
3/5 anonim válasza:
az én fiam 2-3 naposan 110-120 miliket szopizott, 2-szer mérték újra, azt hitték én "csalok" a mérlegelésen. Van, hogy csak 70-eket evett, de az átlag 110-130 mili közt volt. 4 óránként evett, egy hónapos korától 100 alatt nem evett. Nyugi, kibüfizi ha sok neki! :-)
4/5 xStefix válasza:
Nyugalom! ;)
Lehet, hogy nagyon éhes volt. Vagy nagyon szomjas is, és ennek a mennyiségnek a nagyobbik része inkább a híg elsőtej volt...
Ne aggódj, ő tudja, mennyi kell neki.
5/5 anonim válasza:
Ne izgul,sőt örülj neki.Sok olyat hallani,hogy nincs étvágya a gyereknek.A kis manó nagyokat eszik ,jókat alszik szépen fejlődik.
Az Én lányaim is kis evőgépek voltak.A nagy 10 a kicsi 9 kg volt 4 hónapos korára.
Ja és most nem kövérek./A nagy 20 a kicsi 8 éves/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!