Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem szeretnék szoptatni. Hogy...

Nem szeretnék szoptatni. Hogy lehet elapasztani?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 00:16
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Orvosi segítséggel. Ír fel gyógyszert, ami el apasztja. De készülj fel a negatív beszolasokra.....
2013. aug. 10. 06:12
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Szándékosan vitát akarsz generálni a kérdéseddel. Nyugodtan pontozz le! Biztos vagyok benne hogy tudod hogy hogyan lehet elapasztani a tejet (már ha egyáltalán van tejed/gyereked), csak vitát akarsz szítani. A legutóbbi ilyen kérdést nagyon hamar törölték a rendszerből.
2013. aug. 10. 06:47
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Már volt többször hasonló kérdés. Elég durva végkimenetele lett. Na, szerinted, hogy lehet? Megmondod az orvosnak, hogy nem akarsz szoptatni és ír gyógyszert! Kórházban a csecsemősök kedvence leszel! Sok sikert!
2013. aug. 10. 07:01
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Nekem folyamatos tejlázam volt nem kaptam gyógyszert de hideg vizes borogatással 1 hét alatt elment a tejem. Soha nem is volt sok még az elején sem csak 30 ml..kapott mellé tápszer pólást attól meg fájt a hasa így lettünk egészében tápszeresek. Szóval hideg vizes borogatás ha el szeretnéd apasztani.
2013. aug. 10. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Én egészségügyi okokból nem szoptathattam, még a kórházban kaptam egy szem gyógyszert, attól el is ment a tejem rögtön.
2013. aug. 10. 12:08
 6/9 xStefix ***** válasza:

A hideg víz nem apaszt, csak az ödémát viszi le.

A gyógyszernek pedig durva mellékhatásai vannak.

A legjobb a folyamatosan csökkenő fejés, hogy sose fejed ki a melled teljesen, csak egy kicsit, így lassan le fog apadni a mennyiség.

Nem szeretném elvinni a témát, de egy gondolatot engedj meg: ha később nem is szeretnél szoptatni, azt azért fontold meg szerintem, hogy legalább az előtejet odaadod a babádnak, mert máshonnan nem bevihető, pótolhatatlan összetevőket tartalmaz, amire nagy szüksége lenne a kisbabádnak. Azt szokták rá mondani, hogy ez a baba első védőoltása.

2013. aug. 11. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

Miert olyan nagy baj ha nem akar szoptatni? Nem ertem mire fel itelitek el az ilyesmit.

Kerdezo, sajnos nem tudok neked valaszolni, meg csak 17 vagyok.

2013. aug. 16. 15:19
 8/9 xStefix ***** válasza:

Előző, ha majd neked is lesz gyerkőcöd (úgy sejtem, 17 évesen még valószínűleg nincs), lehet, hogy te is másképp fogsz gondolkodni, mint most. Elítélni persze nem kell még ettől senkit, én sem teszem, de esélyes, hogy akkor majd kevésbé fogod megérteni az ilyen jellegű hozzáállást, mint most.

Mindez nem azt jelenti, hogy a Kérdező rossz ember lenne vagy hasonló; de az ő célja ebből a szempontból nem egyezik a legtöbb anya vágyával. Csak erre gondoltam.

2013. aug. 18. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Én folyamatosan kevesebb tejet tudtam adni, mégsem apadt el. Szerintem ez sem 100%-os tanács.

Homeopátiás bogyót sokan említik, ami segít ebben Neked: URTICA URENS 30

2013. szept. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!