Nem szeretnék szoptatni. Hogy lehet elapasztani?
A hideg víz nem apaszt, csak az ödémát viszi le.
A gyógyszernek pedig durva mellékhatásai vannak.
A legjobb a folyamatosan csökkenő fejés, hogy sose fejed ki a melled teljesen, csak egy kicsit, így lassan le fog apadni a mennyiség.
Nem szeretném elvinni a témát, de egy gondolatot engedj meg: ha később nem is szeretnél szoptatni, azt azért fontold meg szerintem, hogy legalább az előtejet odaadod a babádnak, mert máshonnan nem bevihető, pótolhatatlan összetevőket tartalmaz, amire nagy szüksége lenne a kisbabádnak. Azt szokták rá mondani, hogy ez a baba első védőoltása.
Miert olyan nagy baj ha nem akar szoptatni? Nem ertem mire fel itelitek el az ilyesmit.
Kerdezo, sajnos nem tudok neked valaszolni, meg csak 17 vagyok.
Előző, ha majd neked is lesz gyerkőcöd (úgy sejtem, 17 évesen még valószínűleg nincs), lehet, hogy te is másképp fogsz gondolkodni, mint most. Elítélni persze nem kell még ettől senkit, én sem teszem, de esélyes, hogy akkor majd kevésbé fogod megérteni az ilyen jellegű hozzáállást, mint most.
Mindez nem azt jelenti, hogy a Kérdező rossz ember lenne vagy hasonló; de az ő célja ebből a szempontból nem egyezik a legtöbb anya vágyával. Csak erre gondoltam.
Én folyamatosan kevesebb tejet tudtam adni, mégsem apadt el. Szerintem ez sem 100%-os tanács.
Homeopátiás bogyót sokan említik, ami segít ebben Neked: URTICA URENS 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!