Ha lefagyasztom az anyatejet, az a kiolvadás után is rendelkezik ugyanazokkal a tápanyagokkal? Ugyanúgy megeszi a baba? A hőkezelés nem öli meg benne az értékét? Szóval miért jó lefagyasztani?
Figyelt kérdés
2008. jún. 28. 14:23
1/4 anonim válasza:
Azért jó lefagyasztani, mert nem tudhatod, hogy mikor apad el a tejed, és lehet, hogy még a babádnak szüksége lenne rá. Fél évig tarthatod lefagyasztva, utána már nem olyan összetételű tej kell a babának, mint a fél évvel azelőtti. A kiolvasztott tejben is meglesznek azok a tápanyag, amikre szüksége van, ettől nem kell félned.
2/4 anonim válasza:
Mikróban melegíteni nem szabad mert a Ca stb elvész belőle
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én már lefagyasztottam vagy 30 liter anyatejet, de volt hogy ebből kapott enni a kislányom, aki most 3 és fél hónapos, de elég fintorogva ette csak meg. Persze nem reklamált...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert olvasgattam itt, hogy mibe meg hogyan fagyasztják le, és megmondom őszintén, én egy kicsit ódzkodom a lefagyasztástól, mert a zöldség és gyümölcs sem olyan fagyasztás után, se az íze, sem a tápanyagtartalma.
De csak érdeklődtem, még nem született meg a kisember.
2008. jún. 29. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!