Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a kézi Avent mellszívóval...

Ha a kézi Avent mellszívóval nem tudok fejni, akkor ha veszek elektromos mellszívót az be fog válni?

Figyelt kérdés
A babám nagyon hamar elalszik a cicin, így fejni szeretnék és azt adni neki cumisüvegből (így megeszi). Viszont a kézi Aventtel nem boldogulok. Szeretnék beruházni gépire, szerintetek van értelme? Egyébként eléggé kis melleim vannak és szerintem tejem van, bár nem literszámra. Mit tanácsoltok? És milyen típust vegyek?
2009. okt. 25. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem is ilyen van, és az elején én sem tudtam vele fejni, nem indította be a tejleadó reflexet. Én megpróbáltam kézzel fejni. Rá kell jönni a nyitjára, és strapásabb is, mint mellszívóval, de a mai napig így fejek, ha már csak kevés van a ciciben, csak akkor működik a mellszívó, ha sok marad benne... :( Ha gondolod, írj priviben és megírom, hogy én milyen "praktikákat" vetek be, hogy könnyen ki tudjam fejni a tejet.

2009. okt. 29. 13:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Én segítség nélkül, de jól boldogultam az AVENT kézi mellszívóval. De miután a 4hónapos babám átszokott az üvegre (korábban is anyatejes pótlást kapott), így vettem egy gépi (medela) mellszívót. Igaz nem olyan hatékony mint az avent, de nagyon nagy segítség a napi több órás két cicis fejéshez. Nálunk úgy működik, hogy gépit használom először és utána még a kézivel kifejek 20-30mlt, legvégül kézzel is fejek és ha tudom, akkor mindezt a 7-7, 5-5 ...technikával. Az elején nagyon körülményes volt, de mára már nagyon jól belejöttem és nem okoz gondot a nap 5-6fejés sem.

Mindenkinek más jön be, más hatásos!!! Próbálkozni kell, míg rátalálsz a neked megfelelő megoldásra!

Kitartás!

2009. nov. 2. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Sikerül?
2009. nov. 3. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!