Milyen márkájú és kivitelű mellszívót érdemes vásárolni, ha valakinek sok teje van, és milyen tapasztalatokkal rendelkeztek az elektromos és kézi mellszívóval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 23:02
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem ez volt: [link] nem tudom, M.o.-n lehet-e ezt kapni. Ez a legolcsobb, es nekem ez jobb volt, mint az elektromos. Az elektromosat masnap vissza vittem a boltba (Nuk-os). En ebbol a kezi mellszivobol kettot vettem, es a melleimet egyszerre fejtem. Fel ido alatt fejtem magam es ugy vettem eszre, hogy hatekonyabb is volt, tobb tejem lett. En mindenkepp a kezi mellszivokra szavazok.
2/4 anonim válasza:
nekem az avent elektromos mellszívó nagyon nagyon bejött,nagyon egyszerű és kényelmes
3/4 anonim válasza:
Szerintem a kézi azért jobb mert az elektromos folyamatosan szívja, a kézi pedig úgy ahogy egy babaszopizna. Más inger ad a mellnek. De van akinek az elektromos vált be, csak előre ezt nem lehet tudni.
4/4 anonim válasza:
Nekem az Philips Avent IQ elektromos nagyon beválik, a tempó pedig változtatható közben igény szerint, vagy kéziként is használható! Viszont nem görcsöl be a tenyered közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!