Egy nőnek joga van eldönteni meddig s hányszos szoptasson. Nem?

nalunk mindig a kovetkezo szulesen van a vita, ugyanis en alternaiv szeretnek szulni es o szentul meg van gyozodve h ugy jo szulni ahogy az elso babank jott, oxi es gatmetszes :(
tegnap is ezen ment a tema itthon es mondtam neki h ezt marpedig nem o donti el, ez az egy olyan dolog van a no eleteben amibe egy ferfi igazan nem szolhat bele. tarts ki az elveid mellett, ha szoptatni akarod akkor tedd azt, mit csinal a ferjed esetleg leveszi a cicirol a babat? nem hiszem....
lanyom 14 honapos meg cicizik ezzel neki nincs baja annal inkabb masoknak :) de le*****m

Te tetted fel ezt a kérdést is, ugye? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Itt apukát eselyes hogy az zavarja, hogy nincs köztetek semmi intim kapcsolat, hiszen a gyerek éjjel nappal ott van.

Szerintem gondold végig(kérdezd meg töle), miért zavarja a szoptatás. Mert valami miatt zavarja. Ha nem zavarná, nem érdekelné. Föleg mert az anyatej ingyen van a tápszer(mert azért tejet inna kell továbra is) meg elég drága.
Lehet nem akarsz vele már sexelni, lepukkantan mindig lezser polókba jársz...

Kedves utolsó, hol írtam azt, hogy egy szoptaós anyának olyanakkel lenni.
De még itt a forumon is hallasz sok olyat(és látni is), hogy mert szoptat csak pamut melltartót hórd, csak bö polót mert még nem akar fogyozni mert szoptat, sex szóba sem jöhet mert gyerek.... Ilyen elöfordul, ezért is kérdeztem vissza a kérdezöre, mi is lehet az oka a férjénél amiért nem akarja hogy tovább szoptasson.

a férfiak sokszor olyanba akarnak beleszólni, amihez nincs született ösztönük....
mond meg neki, hogy 6 hónapos kora után mást is eszik a baba, ha "féltékeny arra, hogy csak te tudod táplálni" akkor etetheti ő is a kicsit, és megnyugszik majd :)
magyarázd el neki, hogy mennyi előnye van a szoptatásnak, hogy a WHO is 2 éves korig ajánlja, meg kell értenie, hogy a gyerek érdekei a legfontosabbak.
ha továbbra is fújja a magáét, cselezd ki - gondolom napközben dolgozik, akkor meg azt csinálsz amit akarsz - szoptasd a gyereket, ha meg otthon van, akkor mond azt neki, hogy csak most egy kicsit.. (tudom, gázul hangzik, de egy anya tegyen meg mindent - a cél szentesit az eszközt - aki meg rosszal ezért a javaslatért, örüljön, hogy NEKI nem szólnak bele a gyermeke nevelésébe) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!