Honnan tudom eldönteni, hogy a babám enni szeretne, vagy csak cicizni megnyugtatásképpen?
Vedd fel nyugodtan!Még csak 1 hetes,még emlékszik rá,milyen volt a lehető legközelebb lenni hozzád,te vagy egyetlen megnyugtató és biztos pont az életében.
A komfortszopi megnyugtatja a babákat,és kiváltja a cumit.4 gyerekem van,igény szerint szoptak,sosem volt se cumijuk,se cumisüvegük és az ujjukat sem szopták.
Én minden sírásra felvettem őket,és most,h már a legkisebbek is elmúltak 4 évesek,bátran állíthatom,h nem lettek ezzel elrontva,sőt.Nem lógnak rajtam,nem hisztiznek,h figyelmet kapjanak,talpraesett,kalandozó kedvű gyerekek.:)
Ha érdekel a kötődő nevelés,olvasd el ezt: [link]
A kisbabaák még sokáig veszik a kezüket (és minden mást is) a szájukba. Ez nem az éhség jele.
Ahogyan a sírás sem. Egy pici baba sírhat azért,mert a hasa fáj,melege van,fázik,tele a pelus,vagy éppen megijed,mert akkor pisil.
Semmiképpen ne vedd fel,nem baj,ha egy kicsit sír. Ma ugan divat azonnal felvenni,és megszoptatni,de ettől csak hasfájósabb lesz.
Inkább mérd meg a szopik után,akkor tudod,hogy éhes marad-e? Az igényszerinti szoptatás nem azt jelenti,ahogyan sokan hiszik,hogy állanóan szoptatni kell. Hanem azt,hogy nem szabad ragaszkodni a 3 órahosszához. Ha kevesett szopott,akkor már 2 óra múlva kell szopnia,ha sokat,akkor kibírja a 4 órát is.
Nem fog éhen halni a babád,attól ne félj. Egy-két hét után beálltok egy rendszerre,te is kiismered a jelzéseit,
és minden ok lesz vele.
Sok örömet kívánok a babádhoz,és ne pánikolj fölöslegesen.
szerintem mindenképp vedd fel, én soha egy percig nem hagytam őket sírni. Kivéve ha mmondjuk vécén vvoltam, de akkor is szaladtam be hozzájuk.
Ha foglalkozol vele, miért akarna kézben lenni, hiszen onnan se játszani se nézelődni nem lehet. Ha hetesen már eljátszik magában, amikor ébren van, de addig én felvenném.
Vedd fel, a legnagyobb hülyeség sírni hagyni. És szoptasd nyugodtan ahányszor úgy gondolod. Én is szoptattam, ahányszor a baba igényelte, nem volt hasfájós egy cseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!