Honnan tudom eldönteni, hogy a babám enni szeretne, vagy csak cicizni megnyugtatásképpen?
Figyelt kérdés
Ugyanis ha ébren van, tátja a száját, eszi a kezét állandóan, ami tudtommal annak a jele, hogy éhes. Ha viszont állandóan cicire teszem, jól hozzá fog szokni, hogy mindig kézben van. És ha jól tudom, a tej sem termelődik villámgyorsan, vagy tévedek? Most egy hetes a kisbabám és teljesen be vagyok pánikolva. Állandóan olyan kényszerképzeteim vannak, hogy éhen fog halni, stb., mert nem értem, mit akar. Rengeteget sír és megszakad a szívem, mindig felvenném legszívesebben. Teljesen tapasztalatlan vagyok, bármilyen tippet, trükköt szívesen fogadok!2010. jún. 30. 20:21
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, remélem menni fog minden, ahogy kell...
2010. júl. 1. 15:31
12/12 anonim válasza:
Nekem is hasonló dilemmám volt a kezdetekkor. Én felvettem, de nem szoptattam meg, mert a kórházban a 3 órát javasolták. Már tudom, hogy ez hülyeség. Az eredmény az lett, hogy nem volt elég tejem. Ha újra csinálhatnám mindig szopiztatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!